Wobbler
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Wobler

Méret:
Egyedi

Papírtípus:
Műnyomó papír: 115g -350g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Stancolás
Wobbler szárral ellátva

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Wobler nyomtatás online

CEWE Nyomda – feltűnő woblerek tárháza

Wobbler készítés Cewe Nyomda

1. A wobler alkalmazási területei

Kis méretű, figyelemfelhívó promóciós eszköz, amely műanyag szárra erősítve leng a termékpolc megfelelő helyén – ez a wobbler. A polcbelógó névre is hallgató eladáshelyi reklámeszköz méltón megállja a helyét az üzletben POS-társai, a polcmatricák, plakátok, padlómatricák, megállító táblák mellett. A wobler megjelenésére különösen nagy figyelmet kell fordítani, hiszen szerepe éppen az, hogy magára vonja, „elkapja” a vásárlók röpke pillantását, majd megismertesse velük az aktuális promóciós felhívást. A polcbelógók kivitelezésénél fontos a pontosság és igényesség, amelyre a budapesti CEWE Nyomda garanciát vállal minden esetben.

2. Széleskörű termékválaszték

A Budapesten található CEWE Nyomda modern nyomdagépei által biztosított digitális technológia sajátossága, hogy – ellentétben a hagyományos ofszet eljárással – a wobler nyomtatás előtt nem szükséges nyomólemez készítés. A woblerok jó minőségű papír alapanyaga további eljárásokkal, például fóliázással vagy lakkozással még feltűnőbbe tehető, amelyre a vágás, illetve stancolás révén nyert egyedi forma teszi fel a koronát. Igény esetén természetesen műanyag szárral is ellátjuk polcbelógóit.

Wobbler gyártás Cewe Nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A woblerrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a polcbelógó kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is woblereit!
Elkészült polcbelógóit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Woblernyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Tervezze meg woblereit tetszőleges méretben, a nyomtatást pedig bízza a CEWE Nyomdára. A nyomdakész grafikai állomány precíz előkészítéséhez ajánljuk figyelmébe anyagleadási segédletünket, illetve nyomdászaink összegyűjtött javaslatait: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz
Nem tudja, hogy milyen az ideális wobler, vagy egyszerűen nincs ideje, lehetősége foglalkozni a grafikai megvalósítással? Ez nem jelenthet akadályt, hiszen a CEWE Nyomda grafikusai örömmel állnak a rendelkezésére. Bízza ránk magát nyugodt szívvel!
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk:

Az eladáshelyi reklámeszközöket, a vásárlóhelyi reklámokat összefoglalva sokszor angol rövidítésükkel szokták megnevezni: ez a POS (point of sale), vagy a POP (point of purchase).
Az eladáshelyi reklámozás a legősibb reklámtechnikák közé tartozik, hiszen egyértelmű, hogy a kereskedő alapvetően az áru közelében, az üzletében helyezi el akciós felhívásait. A modern polcrendszerekkel dolgozó mai kereskedelem tette azonban azt lehetővé, hogy a gondolákon olyan polcpromóciós reklámeszközök kapjanak helyett, mint a polccímkék, polcmatricák és a woblerek. Ezek jelentősége napjainkban nagyon magas, hiszen a nagyobb bevásárlóhelyeken több tízezer cikkelemmel is szembesülnek a mindig siető, gyors döntést hozó vevők, így a választásuk nagyon gyakran pillanatnyi impulzusaik alapján történik.

Kapcsolódó bejegyzések