Ültetőkártya
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Ültetőkártya

Méret:
100 × 50 mm fekvő

Papírtípus:
Műnyomó papír: 250g -300g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Ültetőkártya nyomtatás online

CEWE Nyomda – ültetőkártya a legmagasabb szinten

Ültetőkártya készítés Cewe Nyomda

1. Az ültetőkártya alkalmazási területei

Ha rövid határidővel és gondmentesen szeretne egyedi ültetőkártyát nyomtatni, forduljon bátran a CEWE Nyomdához. Amilyen kicsi és alacsony költségű, olyan nagy hasznát vehetjük az ültetőkártyáknak ünnepségeken, családi vagy céges rendezvényeken, hiszen segíti a szervezést, az esemény gördülékeny lefolyását. Az ültetőkártyák ugyanakkor eleganciát kölcsönöznek az asztalnak, díszítő funkciójuk is van, grafikájukban pedig megjelenhet az esemény arculata, illetve a szervezők személyisége is.

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE budapesti nyomdája a legmodernebb digitális technológiával felszerelt: a szakértelemmel üzemeltetett Indigo nyomdagépek révén a német minőségi sztenderdek szerint színvonalat biztosítjuk. Mivel az ofszet technológiával szemben a digitális nyomtatásnál nincs szükség nyomólemezre, így nem csak gyorsan készülnek el a ültetőkártyák, hanem akár kis példányszám, illetve egyesével perszonalizált nyomatok esetén is kedvező a díjszabásunk. Az ültetőkártya-nyomtatás a választott vastagságú papírra, fekvő formátumban készül. Még elegánsabbá tehetik az ültetőkártyákat az olyan egyedi, különlegesebb nyomdai megvalósítások, mint például a teljes felületi fóliázás vagy UV-lakkozás.

Ültetőkártya készítés Cewe Nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A ültetőkártya-rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a ültetőkártya kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is ültetőkártyáit!
Elkészült ültetőkártyáit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Ültetőkártya-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Szabadon megtervezheti ültetőkártyáit, és amennyiben a nyomdakész grafikai anyag leadásakor figyelembe veszi részletes útmutatónk javaslatait, garantáltan zökkenőmentesen és gyorsan tudjuk elkészíteni anyagait.
Ajánljuk figyelmébe nyomdászaink legfontosabb tanácsait is a nyomdai anyagleadás megkönnyítéséhez: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Ha nincs lehetősége az ültetőkártya-tervezéssel foglalkozni, bízza magát ránk. Profi grafikusaink a kéréseket és megrendelői szempontokat figyelembe véve adnak javaslatot a vizuális megjelenítésre.
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Az ültetésnek mindig is nagy szerep jutott a történelem során, és a mai napig a diplomácia és az etikett fontos része. Hiszen az asztalnál elfoglalt hely – legyen szó tárgyalásról, ünnepségről, hivatalos étkezésről – a rangsort jeleníti meg. Ha pedig valaki nem a méltó helyre, vagy éppen nem megfelelő ember mellé kerül, bizony az akár diplomáciai bonyodalmakat is okozhat.
Ha belegondolunk, az ültetésnek a kötetlenebb, családi események során is megvan a maga szerepe, ha nem is mindig tudatosítjuk magunkban, hogy mit miért teszünk. Biztos, hogy akit a legjobban tisztelünk koránál vagy pozíciójánál fogva, azt az asztalfőre fogjuk ültetni, a számunkra értékesebb személyeket pedig közelebb hozzánk, míg a kevésbé közeli rokonokat, barátokat távolabb, az asztal végére – ez pontosan megfelel az évezredek alatt kialakult protokollnak is. Mint ahogy az is, hogy vegyes társaság esetén felváltva ültetjük a résztvevőket, hogy ismerkedjenek, beszélgessenek, mindenkinek lehetőség szerint szórakoztató partnert keresve. Egy ültetett esemény lelke lehet a jó elrendezés, így fordítsunk rá időt, hogy végiggondoljuk és ültetőkártya segítségével biztosítsuk is be elképzelésünket.

Kapcsolódó bejegyzések