Tűzött füzet
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Tűzött füzet

Méret:
4 méret
8 – 52 oldal
A/4 álló (210 × 297 mm)
A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)
148 × 148 mm
210 × 210 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 115g – 150g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Irkatűzés
Borító

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Tűzött füzet nyomtatás online

CEWE Nyomda – az ezerarcú tűzött füzet

tűzött katalógus készítés cewe nyomda

1. A tűzött füzet alkalmazási területei

Kisebb kiadványok, céginformációk, árlisták, termékleírások, kiállítási információk, prospektusok vagy akár használati utasítások is megjelenhetnek tűzött füzet alakjában, hiszen a formátum sokféle felhasználási módnak ad lehetőséget. Ne vessük el azt az ötletet sem, hogy a füzetnek csak a bortóját látjuk el grafikával, az üresen hagyott belívek pedig lehetőséget adnak vállalatunk munkatársainak és partnereinek, eseményeink résztvevőinek a jegyzetelésre. Ezáltal a márkánk mindig szem előtt van, és a füzet tartósabb, maradandóbb, mint egy jegyzettömb, amelynek letépett lapjai könnyen elkallódnak.

2. Széleskörű termékválaszték

A tűzöttfüzet-készítés rendkívül gyorsan kivitelezhető a CEWE Nyomdánál Budapesten, hiszen ofszet digitális technológiánknak köszönhetően a nyomdakész anyag egyből a nyomógépbe kerül, így időt takarítunk meg megrendelőink részére. A4-es vagy annál kisebb, akár 52 oldalas füzetet is előállíthatunk, ráadásul a perszonalizált nyomatok kivitelezése sem jár extra költséggel, vagyis akár személyre szóló, névvel ellátott kiadványokat is nyomtathatunk. A késztermék tökéletességéhez a magas nyomtatási minőség mellett elengedhetetlen a precíz kötészeti eljárás, melyet sokéves tapasztalatunk garantál minden megrendelés esetében. A füzet borítóját fóliázással tehetjük még elegánsabbá.

tűzött katalógus készítés cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A tűzöttfüzet-rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk kitöltése során csak ki kell választani a tűzött füzet kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is tűzött füzeteit!
Elkészült füzeteit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Tűzöttfüzet-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Nyomtatás előtt az előkészített fájlokat természetesen ellenőrizzük, ám anyagleadási segédletünk a tűzött füzetek esetében is hasznos információkat tartalmaz. Emellett kérjük, hogy ha elképzelése eltér a standard füzetektől, akkor azt jelezze számunkra.
További hasznos tanácsok: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Igény esetén szakképzett, gyakorlott grafikusaink is rendelkezésre állnak a kiadványok megszerkesztést, illetve nyomdai előkészítését illetően. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Füzetes kivitelű nyomdai anyagokkal leggyakrabban A4-es vagy A5-ös formátumban találkozhatunk. Néha nehézséget jelent eldönteni, hogy mit is nevezünk brossúrának, prospektusnak vagy füzetnek, hiszen ezek mind egymáshoz közel álló nyomdai anyagok. A brossúra összefoglaló név, rövid, tömör, a lényeget kiemelő ismertető anyagot takar. Formai szempontból olyan füzet, amelynek a terjedelme maximum 50 oldal körül mozog. A tűzött füzet kivitelét tekintve szintén hasonló, tartalmában azonban akár fehér lapokból is állhat a jegyzetelés célját szolgálva. Borítója általában vastagabb, anyaga, mintája számtalan formát ölthet. Végül a prospektus tipikusan cég és termékinformációkat bemutató kiadvány.

Kapcsolódó bejegyzések