Szórólap
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Szórólap

Méret:
16 méret (DIN, álló és fekvő, négyzetes méretek)

Papírtípus:
Műnyomó papír: 115g – 300g

Szín és kivitel:

  • Fekete-fehér
  • Színes (CMYK)
  • 1 oldalas nyomtatás
  • 2 oldalas nyomtatás

Felületi kezelések:
UV-lakkozás (teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Szórólap nyomtatás online

CEWE Nyomda – szórólap, mindig akciós áron!

a5 szórólap nyomtatás cewe nyomda

1. A szórólap alkalmazási területei

Az egyszerű és gyors kommunikáció alappillére a szórólap, mely sokrétű szerepet tölt be: informál, felkelti a figyelmet valamilyen esemény, vagy akció iránt, sőt akár aktivitásra is sarkalhat, hiszen tartalmazhat perforált kitöltendő, visszaküldhető részt, vagy akár sorsjegyet is. A nyomtatványt eljuttathatjuk a célszemélyekhez postaládába dobva, vagy osztogatva, de használhatjuk rendezvényen, vagy akár az üzletünkben is. Optimális esetben az anyag feladatához és kézbesítési módjához igazodik a szórólap mérete, papírminősége, kivitele – mindezekben a CEWE Nyomda széles kínálatával áll megrendelői szolgálatára. Bármilyen szórólapnyomtatást is álmodik meg magának, a CEWE Nyomdánál Budapesten a készítés gyorsan és mindig rendkívül kedvező áron történik!

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE Nyomda Budapesten a legmodernebb digitális technológiával felszerelt: a szakértelemmel üzemeltetett Indigo nyomdagépek révén a német minőségi sztenderdek szerint színvonalat biztosítjuk. Mivel az ofszet technológiával szemben a digitális nyomtatásnál nincs szükség nyomólemezre, így a készítés gyorsan és akár nagy számú mutációval vagy egyesével perszonalizált módon is könnyen és hatékonyan megvalósítható. Szórólapnyomtatását Budapesten az igényei szerint színes vagy fekete-fehér, egy vagy két oldalas, illetve hajtott kivitelben is vállaljuk. A leggyakoribb formátumok a képeslap nagyságú A6, illetve a jegyzettömb és a standard nyomtatópapír méretű A5 és A4 méretek, de összességében 16 féle nagyságban készíttethet szórólapot a CEWE Nyomdánál.

a5 szórólap nyomtatás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A szórólaprendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk kitöltése során csak ki kell választani a szórólap kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.

További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is szórólapját!
Elkészült falinaptárait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!

Falinaptár-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

A szórólaptervezés teljes szabadságát biztosítjuk Önnek. Ha a nyomdakész grafikai anyag leadásakor figyelembe veszi részletes útmutatónk paramétereit, garantáltan zökkenőmentesen és gyorsan tudjuk elkészíteni szórólapját.

Ajánljuk figyelmébe tapasztalt nyomdászaink legfontosabb tanácsait is a nyomdai anyagleadás megkönnyítéséhez: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Ha azonban nincs ideje, vagy lehetősége a szórólaptervezéssel foglalkozni, bízza magát ránk. Profi grafikusaink már számtalan szórólapot készítettek ügyfeleinknek, így a kéréseket és megrendelői szempontokat nagy rutinnal tudják figyelembe venni, a vizuális megjelenítésre pedig javaslatokat adni.
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Bár a középkorban a kézírás még fontosabb szerepet töltött be a tömegkommunikációban, mint a nyomtatás, mégis már akkoriban is használtak röplapokat a kereskedők az ajánlataik reklámozására. Hála a modern nyomdai eljárásoknak és digitális tervezési lehetőségeknek, manapság lényegesen egyszerűbb elkészíteni a szórólapokat, amelyek immár a promóciós eszköztár elengedhetetlen részévé váltak.
A szórólapkészítés komplex feladat! A dizájn, a megfelelő papír, a nemesítés és a legelőnyösebb nyomtatási minőség kijelöléséhez szükség van a kreativitásunkra. Egyáltalán nem mindegy, hogy a cégünket hirdetjük annak arculati elemeit tükrözve, vagy egy eseményt promótálunk, esetleg egy jótékonysági kampányt indítunk. És természetesen a szórólap rendeltetése és célcsoportja meghatározza a kézbesítés módját is, amit a gyártásnál ugyancsak szem előtt kell tartani.
Egy kifejező kép, a munkafolyamat végén adott esetben egy fényes UV-bevonat feldobja a nyomtatványt. Ha imázs szórólapot szeretnénk, akkor ügyelni kell a különösen magas színvonalú nyomtatásra, döntés szerint esetleg minőségibb papírt használva.
Már az általunk kínált legegyszerűbb 115 g-os fényes műnyomó papír is kiváló megjelenést biztosít szórólapjának, ám a további lehetőségek tárháza széles. Amire érdemes ügyelni: hajtott kivitel esetén a szórólapkészítés során a kevésbé vastag alapanyag ideális, ellenkező esetben a papír könnyen megtörhet.

Kapcsolódó bejegyzések