Stancolt dosszié
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Stancolt dosszié

Méret:
2 oldal

Papírtípus:
Műnyomó papír: 300g – 350g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Stancszerszám készítés, stancolás, ívben átadva
Hozott stancszerszám, stancolás, ívben átadva

Gyártás és szállítás:
Személyesen – 1135 Budapest, Béke út 21-29. (ingyenes)
Normál kiszállítással (800 Ft + ÁFA/csomag)

Stancolt dosszié nyomtatás online

CEWE Nyomda – stancolt dosszié elsőrangú minőségben

stancolt dosszié készítés cewe nyomda

1. A stancolt dosszié alkalmazási területei

A céges dosszié kis- és nagyvállalatok számára egyaránt fontos, hiszen az nem csupán az iratok, brossúrák tárolására hivatott, hanem egyben kiváló reklámhordozó is. Legyen szó üzleti megbeszélésről, kiállításról, fontos vállalati rendezvényről, konferenciáról, a cég logójával, arculati elemeivel dekorált stancolt dosszié az a prémium – de szerencsére nem nagy költségű – elem, amely súlyt ad a megjelenésnek. Emiatt is fontos, hogy az egyedi dosszié kiváló minőségű nyomdatermék legyen, mely partnerei, ügyfelei számára fémjelzi cégének színvonalát! Tapasztalja meg a CEWE Nyomdában alkalmazott technológiák magas minőségét, melyet az eddig elkészített stancolt dossziék is bizonyítanak megrendelőink számára.

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE Nyomda modern, kvalitást biztosító, a költséghatékonyságot is elősegítő digitális nyomdagépekkel és kötészeti technológiákkal, valamint képzett munkaerővel dolgozik budapesti üzemében. Mindezek segítenek hozzá minket, hogy gyorsan, rugalmasan és professzionálisan szolgáljuk ki ügyfeleinket olyan összetett feladatok esetében is, mint a stancolt termékek, dossziék előállítása. A stancolt dossziékat jó minőségű – matt vagy fényes – műnyomó papírból készítjük, amelyek az esetleges teljes felületű fóliázás után még prémiumabb érzetet kelthetnek.

A4 stancolt dosszié készítés cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A stancoltdosszié-rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a stancolt dosszié kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is stancolt dossziéit!
Elkészült stancolt dossziéit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Stancoltdosszié-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

A teljes tervezési és grafikai szabadságot biztosítjuk megrendelőinknek, azonban mielőtt megálmodja mappáját, érdemes érdeklődni kollégáinknál a már korábban elkészült dossziéforma-mintákról. Ezek nem csak segíthetik a tervezést, hanem megfelelőség esetén a költségeket is csökkenthetik, hiszen így nincs szükség külön stancszerszám gyártásra.
A nyomdai előkészítés előtt tanulmányozza részletes útmutatónkat a hibamentes anyagleadáshoz. További tanácsokat talál itt: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Ha nincs pontos elképzelése vagy tapasztalata a stancolt dossziék tervezését, anyagleadását illetően, tapasztalat grafikusaink segítenek, legyen szó a mappa kiterített formájáról, a vizuális kivitelezéséről, vagy a körülvágás nyomdai előkészítéséről!
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

A stancolt dosszié kettős funkcióját – hogy egy hordozóeszköz és egyben reklámfelület – a tervezéskor sem szabad szem elől téveszteni. Nagyon fontos előre meghatározni, hogy a későbbiekben milyen méretű és mennyiségű iratot, prospektust vagy más dokumentumot szeretnénk benne tartani, és például lefűzve tároljuk-e majd az irodánkban, vagy üzletkötőink nap mint nap közlekednek vele. Hiszen ez meghatározza nem csak a nagyságát, de a gerincvastagságát is, vagy, hogy mondjuk kellenek-e rá erős fülek.
A stancoltdosszié-készítés során annak méretét nem szabad alultervezni, de nem érdemes „túltervezni” sem. Hiszen az is kellemetlen, ha a mappa kidagad az iratoktól, de az sem elegáns, ha csak lötyög benne a tartalom. Ne feledkezzünk meg a mappa elején, vagy belső fülén a névjegykártya elhelyezésére alkalmas felület kialakításáról sem!
Mindemiatt, és az egységes kivitelt és designt ugyancsak figyelembe véve, célszerű megfontolni az egyidejű névjegykártya, brossúra, katalóguskészítést is, hogy minden céges információt egy igényes kompakt csomaggal tudjunk prezentálni!

Kapcsolódó bejegyzések