Spirálfüzet
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Spirálfüzet

Méret:
4 méret (DIN, álló és fekvő, négyzetes méretek)
8-100 oldal
A/4 álló (210 × 297 mm)
A/4 fekvő (297 × 210 mm)
A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)
148 × 148 mm
210 × 210 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 115g – 200g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
Fóliázás (csak teljes felületen)
UV-lakkozás (teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Spirálozás fém ikerspirállal (ezüst)
Borító

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Spirálfüzet nyomtatás online

CEWE Nyomda – modern és könnyen lapozható spirálfüzet

spirálfüzet készítés Cewe Nyomda

1. A spirálfüzet alkalmazási területei

Modern megjelenést kölcsönöz a spirálfüzetforma nyomtatványainknak, árbrossúráinknak, cég-, termék- vagy kiállítási információink jegyzékének. A spirálos kötészet számos felhasználási módra ad lehetőséget, főként akkor praktikus, ha a kiadványt várhatóan sokat fogják oda-vissza lapozgatni, illetve, amennyiben fontos, hogy teljes mértékben kihajtható legyen és ettől a lapszerkezet egyáltalán ne módosuljon. Gondolhatunk arra is, hogy a spirálfüzetnek csak a bortóját látjuk el grafikával, az üresen hagyott belívek pedig lehetőséget adnak vállalatunk munkatársainak, partnereinek, eseményeink résztvevőinek a jegyzetelésre. A brandingelt borító segítségével a márkánk mindig szem előtt van, miközben a spirálfüzet tartósabb alkalmazára ad lehetőséget, mint egy jegyzettömb.

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE Nyomdánál Budapesten a spirálfüzet-készítés rendkívül gyorsan kivitelezhető, hiszen ofszet digitális technológiánknak köszönhetően az előkészített nyomdakész file egyből a nyomógépbe kerül. Így a nyomólemez készítés ideje nem terheli a gyártást.
A spirálfüzet-készítés során A4-es és A5-ös, álló vagy fekvő, valamint két méretben négyzetes formátum is kivitelezhető, az oldalszám pedig akár a százat is elérheti. Lehetőség van személyre szóló, perszonalizált spirálfüzet-nyomtatásra is. A borítót, esetlegesen a lapokat teljes felületi fóliázás, illetve UV-lakkozás teheti színvonalasabbá és tartósabbá. Végül a lapokat ezüst színű fém ikerspirál fogja össze – precíz kötészetünk révén mindig szépen és pontosan.

spirálfüzet készítés Cewe Nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A spirálfüzet-rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk kitöltése során csak ki kell választani a spirálfüzet kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is spirálfüzeteit!
Elkészült füzeteit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Spirálfüzet-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Nyomtatás előtt az előkészített fájlokat természetesen ellenőrizzük, ám anyagleadási segédletünk a spirálfüzetek esetében is hasznos információkat tartalmaz. Nyomdászaink további hasznos tanácsaikat is összegyűjtötték: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Igény esetén szakképzett, gyakorlott grafikusaink rendelkezésre állnak a kiadványok megszerkesztést, illetve nyomdai előkészítését illetően. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk:

A spirálozással történő kötészet az 1930-as évek első felében jelent meg a világon, először a fém, aztán a műanyag tekercseket bevezetve. Európában (Olaszországban, Franciaországban), majd az Amerikai Egyesült Államokban is hamar népszerűvé váltak az új „tekercsrugós” könyvek és füzetek. Az eljárás érdekessége, hogy a „tekercs” valójában nem spirál alakban befűzve kerül a kiadványok gerincébe, hanem a megfelelő helyeken kilyukasztott lapokat a szétnyitott karikákra, mint a fésükre illesztik rá, amelyet aztán géppel zárnak össze.

Kapcsolódó bejegyzések