Roll-up, banner
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Roll-up

Méret:
4 méret
85 × 200 cm
100 × 200 cm
120 × 200 cm
150 × 200 cm

Anyagtípus:
Roll-up ponyva
Roll-up film (szürke hátú)
Roll-up film (fényblokkoló) matt fóliázással

Szín és kivitel:
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:

Feldolgozás/Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Ezüst színű, fém roll-up szerkezetbe szerelve + hordozó táska

Gyártás és szállítás:
Személyesen – 1135 Budapest, Béke út 21-29. (ingyenes)
Normál kiszállítással (800 Ft + ÁFA/csomag)

Roll-up nyomtatás online

CEWE Nyomda – Roll-up banner nyomtatás

rollup készítés cewe nyomda

1. A roll-up banner alkalmazási területei

A roll-up rendkívül népszerű marketingkommunikációs eszköz, mely szinte minden rendezvény – szakmai konferencia, prezentáció, kiállító stand, hoszteszpromóció – kötelező vizuális eleme. Nem véletlenül, hiszen a roll-up komoly dekorációs funkcióval bír, elegáns külleme profi megjelenést garantál minden környezetben. Népszerűségének titka a roll-up bannerek gyors gyárthatóságban és a szerkezet egyszerűségében rejlik. Míg ez utóbbi könnyedén szállítható és a kihelyezése sem igényel szakértelmet, addig a vizuális tartalmat biztosító, standard méretű roll-up banner nyomatokat könnyű gyorsan elkészíteni és cseréni. A budapesti CEWE Nyomda ezeken felül garantálja a roll-up bannerek kiváló, tartósan színhű nyomatminőségét is!

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE nyomdája Budapesten a legmodernebb digitális technológiával felszerelt: a szakértelemmel üzemeltetett Canon IPF 8300-as nagy formátumú plotterek egyedülálló színvisszaadásra és fotóminőségű nyomatok előállítására képesek! A roll-up banner készítés során a változatlan minőségű, hosszú élettartam érdekében kültéri, UV álló festéket alkalmazunk. A CEWE Nyomdánál az egyoldalas roll-up négyféle standard méretben elérhető a legnépszerűbb álló formátumtól akár a másfélszer két méteres nagyságig. Ehhez igény szerint választható alapanyag: ponyva, roll-up film, vagy fényblokkolós roll-up film. Ez utóbbit biztosítjuk a kétoldalas roll-uphoz is, mely 85×200 cm-ben készíthető el.
A roll-up banner többféle módon is megrendelhető:
• egyoldalas nyomat + fém színű roll-up szerkezet hordozható táskával
• kétoldalas nyomat (szerkezet nélkül)
• kétoldalas nyomat + fém színű roll-up szerkezet hordozható táskával

rollup nyomtatás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A roll-up rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a roll-up banner kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is roll-upját!
Az elkészült roll-upot átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
A roll-up banner nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

A roll-up vizuális felületének megtervezése során csak a kiválasztott méretre kell ügyelnie, minden másban tökéletes szabadságot biztosítunk Önnek. Ha a nyomdakész grafikai anyag leadásakor figyelembe veszi részletes útmutatónk paramétereit, biztosan és gyorsan tudjuk elkészíteni a nyomatot.
Ajánljuk figyelmébe nyomdászaink legfontosabb tanácsait is az anyagleadás megkönnyítéséhez: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Kíváncsi a véleményünkre, tapasztalt grafikusaink javaslataira? Szívesen elvállaljuk roll-up bannere teljeskörű megtervezését, ha ez az egyszerűbb és hatékonyabb megoldás az Ön számára. Forduljon hozzánk bizalommal!
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Mindegy, hogy milyen célból, milyen rendezvényre rendeljük meg a roll-up bannerünket, tervezzük úgy, hogy azt több alkalommal is fel tudjuk használni. Mind a méret, mind a grafika kiválasztásánál gondoljuk át, hogy a későbbiekben még hol, milyen célra tudjuk alkalmazni a roll-upot. Hogy ne menjünk messzire: férjen el az irodánkban vagy üzletünkben, hiszen a roll-up állandó dekorációs elemként is kiváló. Akár fotófalnak is megteszi: lehet előtte fényképet készíteni bármilyen termékről, modellről, vagy akár a munkatársakról. Így két rendezvény között is hasznosíthatjuk az eszközt, szerencsére nagyon egyszerűen lebontható és újrainstallálható, akárhányszor újabb helyszínen van rá szükségünk.

Kapcsolódó bejegyzések