Rajtszám
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Rajtszám

Méret:
7 méret (DIN, álló és fekvő, négyzetes méretek)

A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)
LA/4 álló (99 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 99 mm)
LA/4 álló (100 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 100 mm)
LA/4 álló (105 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 105 mm)
140 × 140 mm
148 × 148 mm
210 × 210 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 150g – 350g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Rajtszám nyomtatás online

CEWE Nyomda – rajtolunk a rajtszámokért!

rajtszám készítés cewe nyomda

1. A rajtszám alkalmazási területei

Sportversenyek, kulturális események és még számos program elengedhetetlen kelléke a rajtszám. Amellett, hogy ki kell állniuk a rövid ideig tartó, de annál nagyobb igénybevételt, a rajtszámok – funkciójukból adódóan – egyes elemeikben különbözőek. Hiszen minden induló más sorszámot kap, de számos rajtszámon megtalálható a név is, vagy akár színkódokkal, illetve különböző szponzorlogókkal vannak elkülönítve az egyes részversenyek, megmérettetések. A CEWE Nyomda számára nem okoz problémát az akár több ponton is perszonalizált rajtszámkészítés, munkatársaink minden alkalommal nagy odafigyeléssel követik az egyediesített nyomatok kivitelezését.

2. Széleskörű termékválaszték

A Budapesten található CEWE Nyomda modern Indigo nyomdagépei által biztosított digitális technológia sajátossága, hogy – ellentétben a hagyományos ofszet eljárással – a rajtszám nyomtatás előtt nem szükséges nyomólemez készítés. Így nem jelent extra költséget az sem, ha darabonként egyediesített példányokat kell gyorsan elkészíteni.
A rajtszámok perszonalizálható elemei:
• sorszám
• név
• szponzor
• szín
A rajtszámok jó minőségű papír alapanyaga további eljárásokkal, például fóliázással vagy lakkozással még tartósabbá tehető, ha a verseny hossza, vagy körülményei – például nedves terep – megköveteli azt. Lehetőség van a rajtszám meghajtására is, szükség esetén pedig lyukasztással vagy fúrással a rögzítő eszköznek is helyet lehet biztosítani. Ismerje meg kötészeti eszköztárunkat részletesebben: http://cewe-nyomda.hu/szolgaltatas/koteszet

rajtszám készítés cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A rajtszámrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a rajtszám kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is rajtszámait!
Elkészült rajtszámait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Rajtszámnyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Tervezze meg rajtszámait tetszőleges méretben, a nyomtatást pedig bízza a CEWE Nyomdára. A nyomdakész grafikai állomány precíz előkészítéséhez ajánljuk figyelmébe anyagleadási segédletünket, illetve nyomdászaink összegyűjtött javaslatait: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz
Nem tudja, hogy milyen az ideális rajtszám, vagy egyszerűen nincs ideje, lehetősége foglalkozni a grafikai megvalósítással? Ez nem jelenthet akadályt, hiszen a CEWE Nyomda grafikusai örömmel állnak a rendelkezésére. Bízza rájuk magát nyugodt szívvel!
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

A rajtszám nem tartozik a nagyon bonyolult tervezésű grafikai anyagok közé, de azért odafigyelést igényel. Hiszen számos vizuális elem kerül egy felületre, s ezeket nem árt egységbe hozni. Kétségkívül minden rajtszám legfontosabb része maga a középen elhelyezkedő és minden szituációban – sárban, szélben, esőben, távolról is – jól látható perszonalizált sorszám. Emellett azonban az adott megmérettetés, vagy versenyszám neve és arculati elemei, az induló neve, sok esetben néhány – szintén a sorszámmal ellátott – letéphető kupon (étkezésé, öltözőé), és nem utolsó sorban a támogatók logói is helyet kell, hogy kapjanak. Érdemes odafigyelni ez utóbbiaknál is a láthatóságra, hiszen azt egyetlen szponzor sem értékeli, ha jelenléte nem éri el az észlelési határt.

Kapcsolódó bejegyzések