Prospektus
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Prospektus

Méret:
4 méret
8 – 52 oldal
A/4 álló (210 × 297 mm)
A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)
148 × 148 mm
210 × 210 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 115g – 150g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek::
Vágás
Irkatűzés
Borító

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Prospektus nyomtatás online

CEWE Nyomda – prospektus minden alkalomra

a4 prospektus nyomtatás cewe nyomda

1. A prospektus alkalmazási területei

Kisebb kiadványok, céginformációk, árlisták, termékleírások, kiállítási információk vagy akár használati utasítások is megjelenhetnek prospektusba foglalva, hiszen a formátum sokféle felhasználási módnak ad lehetőséget. Egyszóval remek választás a prospektus, ha szeretnénk a szórólapnál egy kissé összetettebb módon bemutatni üzenetünket, rendezvényünk programját, vagy például kínálatunkat, de azért egy katalógust nem tudnánk megtölteni hasznos információval. A prospektus a füzetes kivitelének köszönhetően módot ad a tartalom strukturált elhelyezésére, ezzel elegánsabban, érthetőbben tudjuk bemutatni közlendőnket. A CEWE Nyomda a prospektusokat többféle méret és papírválasztékban kínálja, gondosan ügyelve a színvonalas, minőségi kivitelezésre. Tekintse meg referenciáinkat és ossza meg velünk elképzeléseit prospektusával kapcsolatban!

2. Széleskörű termékválaszték

A prospektusnyomtatás rendkívül gyorsan kivitelezhető a CEWE Nyomdánál Budapesten, hiszen ofszet digitális technológiánknak köszönhetően a nyomdakész anyag egyből a nyomógépbe kerül, így időt takarítunk meg megrendelőink részére. A4-es, A5-ös vagy négyzetes kivitelű, akár 52 oldalas prodpektust is előállíthatunk, ráadásul a perszonalizált nyomatok kivitelezése sem jár extra költséggel, vagyis akár személyre szóló, névvel ellátott kiadványokat is nyomtathatunk. A késztermék tökéletességéhez a magas nyomtatási minőség mellett elengedhetetlen a precíz kötészeti eljárás, melyet sokéves tapasztalatunk garantál minden megrendelés esetében. A prospektus borítóját teljes felületi fóliázással tehetjük még elegánsabbá.

a4 prospektus nyomtatás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A prospektusrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a prospektus kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is prospektusait!
Elkészült prospektusait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Prospektusnyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Nyomtatás előtt az előkészített fájlokat természetesen ellenőrizzük, ám anyagleadási segédletünk a prospektusok esetében is hasznos információkat tartalmaz. Emellett kérjük, hogy ha elképzelése eltér a megszokott formátumoktól, akkor azt jelezze számunkra.
További hasznos tanácsok: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Igény esetén szakképzett, gyakorlott grafikusaink is rendelkezésre állnak a kiadványok megszerkesztést, illetve nyomdai előkészítését illetően. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

A prospektusokkal leggyakrabban A4-es vagy A5-ös formátumban találkozhatunk, tipikusan cég és termékinformációkat bemutató kiadványként. A prospektuskészítés során a kiadvány tartalmát érdemes tematizálni, hogy az olvasó számára könnyen megtalálhatóak és érthetők legyenek a részletek. A struktúrát grafikailag is ajánlott megjeleníteni sorszámozással, vizuális elemekkel, ikonokkal, színekkel. Jól tud mutatni például, ha témánként változik az oldalak színezése, árnyalata.

Kapcsolódó bejegyzések