Poszter
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Poszter

Méret:
2 méret (DIN, álló és fekvő)
A/3 álló (297 × 420 mm)
A/3 fekvő (420 × 297 mm)
A/4 álló (210 × 297 mm)
A/4 fekvő (297 × 210 mm)

Papírtípus:
Műnyomó papír: 115g – 300g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
Vágás

Kötészeti lehetőségek:

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Poszter nyomtatás online

CEWE Nyomda – a megkerülhetetlen poszter

A3 poszter nyomtatás cewe nyomda

1. A poszter alkalmazási területei

Sokan szeretik egyedi poszterrel díszíteni lakásukat, környezetüket, a reklámipar számára pedig a poszter az a kikerülhetetlen alapegység, amely kompakt módon foglalja össze promóciónk vagy eseményünk üzenetét. A poszter szinte bárhol kitehető, akár saját üzletünkben, illetve annak környékén, akár partnereinknél vagy közterületen, hiszen kihelyezése nem igényel sem különösebb technikai tudást, sem jelentősebb felületet, előkészületet. A CEWE Nyomda gyönyörű színekben, magas színvonalú nyomatminőségben, gyorsan készíti el a posztereket ügyfelei számára budapesti üzemében.

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE Nyomda gyors és kiváló megoldást nyújt a poszternyomtatásra minden ügyfél számára. A poszterek kivitelezésénél sem tekintünk el speciális minőségi előírásainktól, melyek elérésére modern, német, digitális nyomdagépeink jelentik a garanciát. Technológiánk előnye, hogy személyre szabott, valamint kis példányszámú megrendelés esetén is költséghatékony ajánlatot tudunk biztosítani. A poszterkészítés során a CEWE Nyomda A3 és A4, fekvő és álló kivitelt tud biztosítani megrendelőinek.

A3 poszter nyomtatás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A poszterrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a poszter kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is posztereit!
Elkészült posztereit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Poszternyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Tervezze meg poszterét saját elképzelése szerint, a nyomdakész anyag feldolgozását pedig bízza a CEWE Nyomdára! Leadás előtt tekintse meg részletes útmutatónkat és javaslatainkat (Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz) a zökkenőmentes munkafolyamat érdekében!

Tapasztalt grafikus szakemberink szívesen megtervezik poszterét, amennyiben arra van igénye. Munkatársaink számos kreatív ötlettel és vizuális tervvel is ki tudják egészíteni elképzeléseit a tökéletes végeredmény érdekében.
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

A poszterek 19. század második felében terjedtek el, amikor a nyomdatechnika alkalmassá vált nagy mennyiségű és nagyméretű anyagok előállítására.
A poszter készülhet dekorációs céllal is, például művészeti alkotások reprodukcióiként, de gyakori a reklámcélú felhasználás is. Ez utóbbi esetben a poszter olyan látványos kombinációja az üzenetünknek, a vizuális elemeknek és a színeknek, amelynek meg kell ragadnia és ott tartania az arra járók tekintetét elegendő ideig ahhoz, hogy az adott információ, gondolat eljusson hozzájuk. Nagyon fontos minden poszterkészítés megkezdése előtt átgondolni, hogy pontosan kinek, milyen célcsoportnak szánjuk a reklámot, és az ő számukra vonzó vizuális világot kombináljuk a promótált cég, márka vagy esemény arculatával. A legjobbat akkor tesszük, ha röviden, logikusan felépítve, kevés, de ütős grafikai elemmel, képpel kiegészítve adjuk át üzenetünket.
Figyelem, a nézők nem közvetlen közelről, hanem legalább fél, de lehet, hogy több méter távolságról fogják szemlélni poszterünket! Így ügyeljünk a feliratok, képek méretére, és a világos, áttekinthető struktúrára.

Kapcsolódó bejegyzések