Plakát
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Plakát

Méret:
A/3 álló (297 × 420 mm)
A/3 fekvő (420 × 297 mm)
A/4 álló (210 × 297 mm)
A/4 fekvő (297 × 210 mm)
A/1 álló (594 × 840 mm)
A/1 fekvő (840 × 594 mm)
A/2 álló (420 × 594 mm)
A/2 álló (594 × 420 mm)
A/3 álló (297 × 420 mm)
A/3 fekvő (420 × 297 mm)
B/1 álló (707 × 1000 mm)
B/1 fekvő (1000 × 707 mm)
B/2 álló (500 × 707 mm)
B/2 fekvő (707 × 500 mm)

Papírtípus:
Kékhátú plakátpapír
Citylight
Roll-up film (szürke hátú)

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:

Kötészeti lehetőségek:
Vágás

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Plakát nyomtatás online

CEWE Nyomda – plakátok számos variációban

a3 poszter nyomtatás cewe nyomda

1. A plakát alkalmazási területei

A plakátok sokfélesége és felhasználásuk sokszínűsége szinte végtelen, hiszen egy olyan hirdetési eszközről beszélünk, amely a legkülönfélébb helyzetekben is megállja a helyét. A plakát a kültéri hirdetések etalonja, amely önmagában is alkalmazható, de számos hordozó eszközön is installálható a mobil plakátkeretektől és megállítótábláktól kezdve a hirdetőoszlopokon át egészen a citylight és óriásplakát felületekig. A CEWE Nyomda élénk színekkel, kiváló nyomatminőségben, gyorsan készíti el a plakátokat megrendelői részére budapesti üzemében.

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE Nyomda gyors megoldást jelent a plakátnyomtatás terén is mindenki számára. A plakátok kivitelezése fejlett technológiájú digitális nyomdagépeink segítségével történik meg, amely biztosítja a magas színvonalat. A plakátkészítés során a CEWE Nyomda a hétféle standard méretet, a fekvő és álló kivitelt, valamint a többfajta nyomathordozót (kékhátú plakátpapír, citylight, szürke hátú roll-up film) tekintve is választást kínál megrendelőinek.

a3 poszter nyomtatás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A plakátrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a plakát kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.

További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is plakátjait!
Elkészült plakátjait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Plakátnyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Tervezze meg plakátját grafikusaival, a nyomdakész anyag feldolgozását pedig bízza a CEWE Nyomdára! Leadás előtt tanulmányozza részletes útmutatónk javaslatait, illetve “Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz” leírásunkat is figyelmébe ajánljuk a zökkenőmentes munkafolyamat érdekében!

Amennyiben arra van igénye, tapasztalt szakemberink szívesen el is készítik plakátja grafikai tervét. Munkatársaink számos kreatív ötlettel és látványtervvel valósítják meg elképzeléseit a tökéletes végeredmény érdekében.
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Napjainkban a városok és autóutak tömérdek kisebb és nagyobb plakátnak adnak helyet. A hirdetők pedig előszeretettel élnek ezzel az outdoor lehetőséggel, hiszen a magas reklámzaj ellenére is általában jó eredményeket hoz. A plakátok jól célozhatók elhelyezés szerint, a forgalmas helyszíneken kitett eszközöket pedig rengeteg ember látja nap mint nap, igaz legtöbbször csak egy-egy pillantás, egy buszmegállóban kihelyezett citylight esetében esetleg 1-2 perc erejéig. Ezért is kiemelkedően fontos a plakátkészítés során az egyszerű, jól érthető információ megjelenítése, a nagyméretű betűszedés, valamint a jól dekódolható, figyelemfelkeltő és kreatív vizuális tartalom.

Kapcsolódó bejegyzések