Oklevél
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Oklevél

Méret:
10 méret (DIN, álló és fekvő, négyzetes méretek)

A/3 álló (297 × 420 mm)
A/3 fekvő (420 × 297 mm)
A/4 álló (210 × 297 mm)
A/4 fekvő (297 × 210 mm)
A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)
A/6 álló (105 × 148 mm)
A/6 fekvő (148 × 105 mm)
100 × 100 mm
105 × 105 mm
120 × 120 mm
140 × 140 mm
148 × 148 mm
210 × 210 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 200g – 350g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

 

Oklevél nyomtatás online

CEWE Nyomda – Oklevél, az örök emlék

A4 oklevél nyomtatás cewe nyomda

1. Az oklevél alkalmazási területei

Kulturális események, vetélkedők, gyermek- és sportversenyek, valamint még számos program elengedhetetlen kelléke az oklevél. Elkészítése olyan alacsony költséget jelent, hogy akár a részvételt is érdemes oklevéllel díjazni, mivel egy szép, tartós dokumentum örök emléket jelenthet tulajdonosának. A kivitelezés során a színvonalas megvalósítás mellett az oklevelek egyediesítése jelent feladatot. Hiszen minden oklevélen más név és eredmény szerepel, sőt, akár színkódokkal is elkülönülhetnek az egyes részversenyek, megmérettetések. A CEWE Nyomda számára nem okoz problémát az akár több ponton is perszonalizált oklevélkészítés, munkatársaink minden alkalommal nagy odafigyeléssel követik a nyomatok precíz gyártását.

2. Széleskörű termékválaszték

A modern Indigo nyomdagépeink által biztosított digitális technológia sajátossága, hogy – ellentétben a hagyományos ofszet eljárással – az oklevél nyomtatás előtt nem szükséges nyomólemez készítése. Így a perszonalizálás nem jelent külön költséget akkor sem, ha darabonként egyediesített példányokról beszélünk.

Az oklevelek perszonalizálható elemei:
• név, titulus
• versenyszám
• eredmény
• szín
Az oklevelek jó minőségű papír alapanyaga további eljárásokkal, például teljes felületen történő fóliázással vagy lakkozással akár még nívósabbá tehető, biztosítva a még hosszabb élettartamot, valamint az elegáns csillogást. Kötészeti eszköztárunkról itt tájékozódhat.

oklevél nyomtatás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

Az oklevélrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani az oklevél kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keresse keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is okleveleit!
Elkészült okleveleit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Oklevélnyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Tervezze meg okleveleit a kiválasztott méretben, a nyomtatást pedig bízza a CEWE Nyomdára. A nyomdakész grafikai állomány precíz elkészítéséhez ajánljuk figyelmébe anyagleadási segédletünket, illetve nyomdászaink összegyűjtött javaslatait: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Nem tudja, hogy milyen legyen oklevele, vagy egyszerűen nincs ideje, lehetősége foglalkozni a grafikai megvalósítással? Ez nem jelenthet akadályt, hiszen a CEWE Nyomda grafikusai örömmel állnak a rendelkezésére. Bízza rájuk magát nyugodt szívvel!
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk:

A középkorban az oklevél olyan irat szerepét töltöte be, amelyben jogokat adtak vagy azok létezését rögzítették. Birtokosa az oklevéllel bizonyíthatta a korábban kapott birtokadományok, kiváltságok jogosságát. Formai és tartalmi szempontból sokféle típusa volt, hitelesítésének legáltalánosabb, de nem kizárólagos formája a megpecsételés volt.

Ma már ahány esemény, annyi féle oklevél! Lehet klasszikus, modern, vidám gyermekfigurás, vagy éppen hivatalos – számos design ötlet nyerhető az internetről, sőt, akár az alap Office programokban (Word, PowerPoint) is találhatók sablonok. Egy a fontos: a díszítés, logók és minden egyéb mellett ne veszítsük szem elől a lényeget, a díjazott nevének és eredményének a feltüntetését, mely az oklevél központi eleme. Az oklevél grafikája és színvonala fémjelzi magát a versenyt is, így fektessünk hangsúlyt az egységes, az arculattal egyező vizuális kivitelezésre.
Merítsen ötletet referenciamunkáinkból!

Kapcsolódó bejegyzések