Névkitűző
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Névkitűző

Méret:
4 méret (DIN, álló és fekvő, négyzetes méretek)

A/7 álló (74 × 105 mm)
A/7 fekvő (105 × 74 mm)
A/8 álló (52 × 74 mm)
A/8 fekvő (74 × 52 mm)
100 × 50 mm
100 × 70 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 150g – 350g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Hajtogatás
Biegelés

Gyártás és szállítás:
Személyesen – 1135 Budapest, Béke út 21-29. (ingyenes)
Normál kiszállítással (800 Ft + ÁFA/csomag)

Névkitűző nyomtatás online

CEWE Nyomda – egyszerű, de nagyszerű névkitűzők

Névkitűző készítés Cewe Nyomda

1. A névkitűző alkalmazási területei

Konferenciák, szimpóziumok, workshopok, tréningek – és még sorolhatnánk azokat a rendezvényeket, amelyeken a névitűző használata elengedhetetlen. Ugyanakkor sok olyan ügyfelekkel foglalkozó szolgáltató iroda, szórakoztató vagy kereskedelmi egység is van, ahol elvárás, hogy a munkatársak magukon hordják a nevüket, ezzel bizalmat ébresztve és lehetőséget adva a megszólításra. A névkitűző nagyszerű előnye, hogy egyszerű, könnyen kivitelezhető köntösben a funkcionalitás mellett lehetőséget nyújtanak a márkaarculat, márkaértékek megjelenítésére is. A budapesti CEWE Nyomda munkatársai mindent megtesznek azért, hogy elgondolt névkitűzőit hatékonyan, problémamentesen elkészítsék.

2. Széleskörű termékválaszték

Bár a névkitűző nem a legbonyolultabb nyomdai anyag, ám mégis odafigyelést igényel a kivitelezése. A budapesti CEWE Nyomda modern német digitális ofszet nyomdagépei és felkészült munkatársai garantálják a gondos nyomtatást és természetesen a névkitűzőknél elengedhetetlen megszemélyesítés hibamentes kivitelezését. Technológiánk lehetővé teszi, hogy költséghatékonyan gyártsunk kis példányszámban is perszonalizált elemekkel ellátott névkitűzőket, melyek fóliázással, valamint teljes felületi lakkozással tehetők még nívósabbá. A CEWE Nyomda a névkitűzőket négyféle méretben, akár hajtott formátumban is tudja kivitelezni.

Névkitűző készítés Cewe Nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A névkitűző rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a névkitűző kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keresse bizalommal szakértő kollégánkat:

Papp Levente
Telefon: +36 20 236 7217
Email: levente.papp@cewe.hu

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is névkitűzőit!
Elkészült névkitűzőit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Névkitűző nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Nyomtatás előtt az előkészített fájlokat természetesen ellenőrizzük, ám anyagleadási segédletünk a névkitűzők esetében is hasznos információkat tartalmaz. További hasznos tanácsok nyomdászainktól: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz
Igény esetén szakképzett, gyakorlott grafikusaink is rendelkezésre állnak a névkitűző megszerkesztést, illetve nyomdai előkészítését illetően. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

A névkitűző szerkesztés alapja egy megfelelő táblázat, amelyben minden tésztvevő neve, pontos titulusa, ha szükséges akkor a cég neve, vagy a munkatárs osztálya is szerepel. Még a tábláztaban legyen rá gondunk, hogy küllemükben és szóhasználatukban is egységesítsük az adatokat, mert később a grafikai szerkesztés, illetve nyomtatás során már sokkal nehezebb a bármit is megtalálni és javítani.

Kapcsolódó bejegyzések