Névjegykártya
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-236-7217
levente.papp@cewe.hu

Névjegykártya

Méret:
2 méret (álló és fekvő)

90 x 50 mm (Fekvő)
50 x 90 mm (Álló)
85 x 55 mm (Fekvő)
55 x 85 mm (Álló)

Papírtípus:
Műnyomó papír: 300g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
3D UV-formalakk (részleges)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás

Gyártás és szállítás:
Személyesen – 1135 Budapest, Béke út 21-29. (ingyenes)
Normál kiszállítással (800 Ft + ÁFA/csomag)

Névjegykártya nyomtatás online

CEWE Nyomda – névjegykártyánk a névjegyünk

90x50 névjegykártya nyomtatás cewe nyomda

1. A névjegykártya alkalmazási területei

Bármennyire is digitalizálódik az életünk, még nem járt le a klasszikus névjegykártyák kora sem! A névjegykártya ma is a személyes üzleti kapcsolatfelvétel elengedhetetlen része, amely kinézetével, stílusával és tartalmával megalapozza az első benyomást. A CEWE Nyomda széles papírválasztékával, rugalmas méretkezelésével – valamint igény szerint grafikai szolgáltatással is – segít Önnek, hogy olyan névjegykártya segítségével mutatkozzon be partnereinek, amely megalapozza a sikeres együttműködést. Nálunk a készítés gyorsan, magas minőségi kivitelezéssel történik, hiszen az Ön névjegye a mi névjegyünk is!

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE Nyomda a névjegykártya-nyomtatást Budapesten, magas minőséget biztosító prémium Indigo digitális nyomdagépekkel végzi, melyet nagy tapasztalattal rendelkező, képzett nyomdász munkatársak felügyelnek. A digitális technológiának köszönhetően a névjegykártya-nyomtatás kis és nagy példányszámban is egyaránt költséghatékonyan rendelhető. A készítés gyorsan és pontosan történik, miközben rugalmasan tudunk alkalmazkodni ügyfeleink nap mint nap felmerülő névjegykártya igényeihez, legyen szó akár standard vagy egyedi méretről, egy vagy két oldalas, illetve színes vagy fekete fehér nyomásról. Névjegykártyáját még különlegesebbé tehetjük 3D-formalakk segítségével, teljes felületi lakkozással vagy fóliázással.

90x50 névjegykártya nyomtatás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A névjegykártya-rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a névjegykártya kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keresse bizalommal szakértő kollégánkat:

Papp Levente
Telefon: +36 20 236 7217
Email: levente.papp@cewe.hu

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is névjegykártyáit!
Elkészült névjegykártyáit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
névjegykártya-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Profi, grafikai stúdióval rendelkező ügyfeleink számára az anyagleadást a névjegykártya-készítés során is igyekszünk megkönnyíteni. Az anyagleadási útmutatónk segítségével még hatékonyabban és gyorsabban megy a névjegykártya nyomdai kivitelezése. Ha Ön valamennyire ért a nyomdai előkészítéshez, de nem minden nap fordul nyomdához, akkor ajánljuk, hogy anyageladás előtt olvassa el nyomdászaink legfontosabb 10 tanácsát: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz
Természetesen akkor is szívesen elkészítjük a névjegykártyát, amennyiben egyáltalán nem rendelkezik saját grafikussal, illetve nyomdai ismeretekkel. Szakképzett, gyakorlott grafikusaink rendelkezésére állnak ügyfeleinknek, hogy a névjegykártya nyomdai előkészítése minél gyorsabb és professzionálisabb legyen. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, azt kérjük, hogy a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Névjegykártya design és tervezés ma

Ma a névjegyek a CEWE Nyomdánál is legtöbbször szabvány méreteket követnek, és természetes követelményük, hogy tartalmazzák a tulajdonosuk nevét és elérhetőségét. Külsejükben azonban igen változatosak: színek, minták, dombornyomás, a matériák keverése is megjelenik a kivitelezésnél. Bár a design határa végtelen, ma is számtalan kártya készül fehér alapon fekete betűkkel.
Hiszen a névjegykártya szerepe az információhordozáson túl az, hogy már első ránézésre képviselj