Kártyanaptár
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Kártyanaptár

Méret:
2 méret

A/6 álló (105 × 148 mm)
A/6 fekvő (148 × 105 mm)
A/7 álló (74 × 105 mm)
A/7 fekvő (105 × 74 mm)

Papírtípus:
Műnyomó papír: 250-300g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teli)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Naptár nyomtatás online

CEWE Nyomda – az örök kártyanaptár

1. A kártyanaptár alkalmazási területei

Kicsi méretüknek, hasznos funkciójuknak köszönhetően a kártyanaptárak még mindig nem mentek ki a divatból. Rendszerint a kártyanaptár egyik oldalát maga a kalendárium foglalja el, amely miatt ezt a reklámanyagot sokan szívesen tartják a tárcájukban vagy fiókjukban. Míg a másik oldal megtöltésére számtalan lehetőség adódik, elhelyezhető itt például egy grafika vagy fotó, de akár a cég szolgáltatásaihoz kötődő információk, telefonszámok is. Gyakran használják a kártyanaptárakat köszönő üzenetek közvetítésére is. Bármilyen céllal is történik a kártyanaptár-készítés, a CEWE Nyomda garantáltan gyorsan kivitelezi azokat budapesti üzemében.

2. Széleskörű termékválasz

A CEWE Nyomda Budapesten a német Indigo digitális ofszet nyomdagépeknek köszönhetően nem csak magas színvonalon és gyorsan, hanem rendkívül költséghatékonyan tudja kivitelezni a megrendelt anyagokat. A kártyanaptárak a sztenderd A6-os és A7-es méretben érhetők el, a 250-300 g-os fényes vagy matt műnyomó papírt az elképzelésének megfelelő színes vagy fekete-fehér nyomattal látjuk el. Még tartósabbá és egyben különlegesebbé tehetők a naptárak az igény szerinti teljes felületüket beborító lakkozásnak vagy fóliázásnak köszönhetően. Kötészeti lehetőségeinket ismerje meg részletesen.

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A kártyanaptár-rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a kártyanaptár kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is kártyanaptárát!
Elkészült kártyanaptárait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Kártyanaptár-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Megtervezett kártyanaptárának nyomdakész grafikai anyagát örömmel várjuk üzemünkben, az előkészítéshez és leadáshoz itt talál segítséget. Az egyszerű, gyors kivitelezés érdekében szakképzett nyomdászaink is összefoglalták legfontosabb tanácsaikat: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz
Nyomdánkban már számos kártyanaptár készült, így szakértő kollégáink szívesen segítenek a grafikai kialakításban is kalendárium mintáink felhasználásával. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

A kártya- vagy korábbi nevén tárcanaptárakra eredetileg nem, mint reklámhordozóra tekintettek, hanem valóban csak a kalendárium funkciót töltötték be: napokat, heteket, hónapokat, esetlegesen a névnapokat jegyezték fel rájuk. Magyarországon érdekes módon 1945 után, éppen a kereskedelmi verseny megszűnésekor kezdték el a kártyanaptárakat információk, hirdetések közvetítésére is alkalmazni. Sőt mi több, idővel olyan exkluzív tartalmakat is hordoztak, mint a fürdőruhás, rövid szoknyás női modellek segítségével létrejött hirdetések, amelyek igen népszerűekké váltak a maguk korában. A digitalizációval jelentősen csökkent a kártyanaptárak elterjedése, ám napjainkban is számos vállalat él velük szóróajándék gyanánt.

Kapcsolódó bejegyzések