Molinó
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Molinó

Méret:
5 méret (DIN, álló és fekvő)
A/1 álló (594 × 840 mm)
A/1 fekvő (840 × 594 mm)
A/2 álló (420 × 594 mm)
A/2 álló (594 × 420 mm)
A/3 álló (297 × 420 mm)
A/3 fekvő (420 × 297 mm)
B/1 álló (707 × 1000 mm)
B/1 fekvő (1000 × 707 mm)
B/2 álló (500 × 707 mm)
B/2 fekvő (707 × 500 mm)
Egyedi méretek

Anyagtípus:
500g-os laminált ponyva
440g-os öntött ponyva
225g-os mesh háló (építési háló)
115g-os poliészter (zászló)

Szín és kivitel:
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:

Feldolgozás/Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Szélek visszahajtva, ringlizve 50 cm-ként

Gyártás és szállítás:
Személyesen – 1135 Budapest, Béke út 21-29. (ingyenes)
Normál kiszállítással (800 Ft + ÁFA/csomag)

Molinó nyomtatás online

CEWE Nyomda – molinó magas minőségben

molinó gyártás cewe nyomda

1. A molinó alkalmazási területei

A molinó kültéren és beltéren is elhelyezhető nagyméretű reklámfelület, amely a hirdetési eszköz tartósságának, könnyű installálásának és tárolásának köszönhetően ráadásul több alkalommal, több helyszínen is felhasználható. Akciós- és üzletfeliratok, kirakatdekorációk, eseményeken való márkamegjelenések, irányító jelzések – ezek a leggyakoribb molinófelhasználási területek, de a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Nincsen rosszabb azonban egy szemcsés, élettelen, fakó molinónál, amely a pozitív benyomás helyett éppen ellenkező hatást ér el. A CEWE Nyomda biztosítja a molinó magas nyomat- és alapanyagminőségét, ami garantálja a reklámeszköz hatékony és hosszú távú felhasználását.

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE Nyomda a molinókat budapesti üzemében, kifejezetten reklámanyagok előállítására is fejlesztett Canon IPF 8300-as nagy formátumú plottereken nyomtatja, melyek egyedülálló színvisszaadásra és fotóminőségű nyomatok előállítására képesek! A molinónyomat maximális szélessége (1,029 m) mellett a hosszúsága akár 15 méter is lehet. A molinók alapanyaga legtöbbször a rendkívül strapabíró öntött vagy laminált ponyva, melyek nagy igénybevételnek is kitehetők, hisz rugalmasságuk mellett kiválóan bírják a terhelést. Emellett reklámcélú építési hálók és poliészter anyagú zászlók nyomtatását is vállaljuk.

molinó készítés cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A molinórendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a molinó kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is molinóját!
Elkészült molinóit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Molinónyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Igény esetén a molinókat ringlizzük, mely szolgáltatás ingyenes. Lehetőség van továbbá blockout, azaz olyan kétoldalas molinó nyomtatásra is, melynél a két öntött ponyva molinó közé fényzáró réteg kerül. Így a nyomat mindkét oldalról zavartalanul, jól látható.
A molinótervezés terén teljes szabadságot biztosítjuk Önnek! Kérjük, a grafika nyomdai előkészítése előtt tanulmányozza részletes útmutatónkat a hibamentes anyagleadáshoz.
További tanácsokat talál itt: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz
Ha nincs lehetősége a molinó grafikai tervezésével foglalkozni, jelezze számunkra, hiszen tapasztalt szakembereink rendelkezésére állnak. Munkatársaink a molinó feliratát vagy vizuális terveit gyorsan és hatékonyan elkészítik az Ön számára.
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

A molinó főként kültéri kommunikációs eszköz, amely szinte minden síkfelületen kifeszül külön állvány vagy tartórúd nélkül. Alkalmazása akár homlokzatra függesztve is lehetséges óriási méretben, emellett kordonok, fal- és üvegfelületek dekorálására is alkalmas.
Anyagának köszönhetően a molinó kültéri élettartama több évre is tehető, ez azonban jelentős mértékben függ a kihelyezéstől.
Tényezők, melyek befolyásolják az élettartamot:
• Kihelyezés helye – Lényeges, hogy mennyi UV sugárzás éri a ponyvát.
• Kihelyezés módja – Fontos a megfelelő kifeszítés a környezeti és fizikai behatások elkerülése végett, ezért célszerű a kihelyezést is tapasztalt munkatársra, szakemberre bízni.
A molinótervezéskor érdemes figyelembe venni, hogy bár nagy felületről van szó, de nézői azt valószínűleg nagyobb távolságról szemlélik majd. Így a molinókészítés során a rendelkezésre álló területet nem érdemes telezsúfolni információval, inkább nagyobb feliratok és jellemző, vizuális kulcselemek elhelyezése javasolt.

Kapcsolódó bejegyzések