Menükártya
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Menükártya

Méret:
12 méret (DIN, álló és fekvő, négyzetes)

2-4 oldal

A/4 álló (210 × 297 mm)
A/4 fekvő (297 × 210 mm)
A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)
LA/4 álló (99 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 99 mm)
LA/4 álló (100 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 100 mm)
LA/4 álló (105 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 105 mm)
105 × 297 mm álló
297 × 105 mm fekvő
100 × 100 mm
105 × 105 mm
120 × 120 mm
140 × 140 mm
148 × 148 mm
210 × 210 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 250g – 350g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Hajtogatás
Biegelés

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Menükártya nyomtatás online

CEWE Nyomda – válogasson menükártyáink menüjéből!

menükártya készítés Cewe Nyomda

1. A menükártya alkalmazási területei

Lehet az egy ültetett, vagy egy svédasztalos fogadás, hivatalos vagy éppen családi esemény, a menükártya alkalmazása hozzájárul az alkalom magas színvonalához és eleganciájához. A menükártyán sosincs ár feltüntetve, lényege a rendezvény ételeinek bemutatása. A CEWE Nyomda papírválasztékával, rugalmas méretkezelésével, valamint igény szerint grafikai szolgáltatással is segít Önnek, hogy menükártyái a lehető legmegfelelőbbek legyenek. Budapesti nyomdánkban a készítés gyorsan, pontosan történik!

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE Nyomda a menükártya-nyomtatást Budapesten, magas minőséget biztosító prémium Indigo digitális nyomdagépekkel végzi, melyet nagy tapasztalattal rendelkező, képzett nyomdász munkatársak felügyelnek. A digitális technológiának köszönhetően a menükártya-nyomtatás kis és nagy példányszámban, akár perszonalizált kivitelben is egyaránt költséghatékonyan rendelhető. A készítés gyorsan és pontosan történik, miközben rugalmasan tudunk alkalmazkodni ügyfeleink menükártya igényeihez, legyen szó akár egylapos, vagy hajtott megoldásról, standard álló-fekvő, vagy négyzetes méretekről, illetve színes vagy fekete fehér nyomásról. Menükártyáit még különlegesebbé tehetjük teljes felületi lakkozással vagy fóliázással.

menükártya készítés Cewe Nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A menükártya-rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a menükártya kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is menükártyáit!
Elkészült menükártyáit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Menükártya-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Profi, grafikai stúdióval rendelkező ügyfeleink számára az anyagleadást a menükártya-készítés során is igyekszünk megkönnyíteni. Az anyagleadási útmutatónk segítségével még hatékonyabban és gyorsabban megy a menükártya nyomdai kivitelezése. Ajánljuk, hogy anyageladás előtt olvassa el nyomdászaink legfontosabb 10 tanácsát is.
Természetesen akkor is szívesen elkészítjük a menükártyát, amennyiben egyáltalán nem rendelkezik saját grafikussal, illetve nyomdai ismeretekkel. Szakképzett, gyakorlott munkatársaink rendelkezésére állnak ügyfeleinknek. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

A menükártyák története egészen az ókorig nyúlik vissza, már Heliogabalus császár idején is szokás volt a felszolgálásra kerülő ételek kihirdetése, amelyet az uralkodó aztán aranytáblácskába vésve vendégei részére is átnyújtott. A későbbi évszázadok során egészen napjainkig a menüsorok ha nem is aranyra, de sokféle nemes anyagra kerültek rá: selyemre, fára, pergamenre és természetesen a legkülönfélébb papírokra. Azt azonban nem lehet állítani, hogy a középkorban minden esemény elengedhetetlen kellékei voltak, egyrészt a gasztronómia, mint „tudomány” ebben az időszakban nem kapott olyan lényeges szerepet, másrészt a menükártyákat kézzel, lúdtollal kellett volna papírra vetni, amely nem vált mindennapossá.
Az 1800-as évektől kezdve, a bálok, szállodák nagy rendezvényeinek időszakából aztán már számos menülap maradt ránk Magyarországon is, bár ezek egy része a gasztronómia akkori világnyelvén, vagyis franciául íródott. Kétnyelvű menükártyák is akadnak, hiszen a legrangosabb vendég nyelvén is illik feltüntetni az ételsort.
Akárhogy is, a menükártyák mindig a lehető legmagasabb eleganciára törekszenek, címeres vagy fotós díszítésük, megfogalmazásuk – számos esetben az ételek igazán kacifántos fantázianeveivel –, mind azt hivatottak közvetíteni, hogy rangos eseményről van szó. A binakó menükártyákat gyakran kézzel, indigó segítségével töltötték ki, erre ma már a fejlett és gyors nyomdatechnika világában szerencsére nincs szükségünk.

Kapcsolódó bejegyzések