Magazin
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Magazin

Méret:
4 méret
8 – 52 oldal
A/4 álló (210 × 297 mm)
A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)
148 × 148 mm
210 × 210 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 115g – 200g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Irkatűzés
Borító

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Magazin nyomtatás online

CEWE Nyomda – tájékoztatás és szórakoztatás egy köntösben

magazin irkatűzés készítés cewe nyomda

1. A magazin alkalmazási területei

Kiadók mellett szakmai szervezetek, egyesületek, piaci cégek is gyakran nyúlnak a magazinkészítés eszközéhez. Számukra akkor ez a legjobb választás, ha mélyebb, összetettebb információkat is szeretnénk megosztani tevékenységükről, termékünkről vagy szolgáltatásunkról, valamint céljuk, hogy reklámanyagunk egyúttal a teljes márkánk imázsát is építse. A magazin nagyszerű előnye, hogy a tájékoztatás mellett a fogyasztók szórakoztatását is szolgálja, azaz egyfajta indirekt köntösbe burkolva adja át az információt, építi a márkát. Ha a kivitele elég tetszetős és tartós, a tartalma pedig sokrétű és érdekes, olvasói garantáltan szívesen forgatják, akár többször is kézbe veszik, elrakják.

2. Széleskörű termékválaszték

Bár a magazin nem a legbonyolultabb nyomdai anyag, ám mégis odafigyelést igényel a kivitelezése. A budapesti CEWE Nyomda modern német digitális ofszet nyomdagépei és felkészült munkatársai garantálják a gondos nyomtatást és pontos kötészeti munkát, így megrendelőink biztosan megvalósíthatják elképzeléseiket. Sőt, technológiánk lehetővé teszi, hogy költséghatékonyan gyártsunk kis példányszámban és perszonalizált elemekkel – például vonalkódokkal – is ellátott magazinokat. A magazinok borítója fóliázással tehető még nívósabbá, amely nem csak tartást ad, hanem az ujjlenyomatok ellen is véd. A CEWE Nyomda a magazinokat akár 52 oldalas terjedelemben, maximum A4-es méretig több formátumban is tudja kivitelezni. Tekintse meg referenciáinkat és ossza meg velünk elképzeléseit magazinjával kapcsolatban!

magazin irkatűzés készítés cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A magazinrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a magazin kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is magazinjait!
Elkészült magazinjait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Magazinnyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Nyomtatás előtt az előkészített fájlokat természetesen ellenőrizzük, ám anyagleadási segédletünk a magazinok esetében is hasznos információkat tartalmaz. Emellett kérjük, hogy munkánkat segítse makettel, látványtervvel.
További hasznos tanácsok: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz
Igény esetén szakképzett, gyakorlott grafikusaink is rendelkezésre állnak a magazin megszerkesztést, illetve nyomdai előkészítését illetően. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Csak Magyarországon jelenleg több mint 300 féle magazin, illetve periodika elérhető az olvasók számára, ebben számos szakmai kiadvány, márkamagazin is megtalálható.
Mint mindenütt a világon, úgy hazánkban is először a hírirodalom vetette meg lábát. Először, a XVIII. század elején, inkább latin, illetve német nyelven íródott hírlapok voltak elérhetők az országban, majd 1780-tól megjelentek a magyar nyelvű – bár még részben külföldi kiadású – újságok is. Köztük volt a híres Magyar Kurir, vagy a Széchenyi István kezdeményezésére elinduló Jelenkor, majd 1841-ben a Kossuth Lajos által alapított és kezdetben szerkeszett Pesti Hírlap is.
A Magyar Kurirra tekinthetünk a magyar nyelvű magazinirodalom megalapozójaként is: a mellékleteként kiadott Magyar Musa mondható ugyanis az első ilyen kezdeményének. Nagy igény is volt rá, amelyet heti kétszeri megjelenése igazol. Többnyire költemények töltötték meg lapjait, amelyek között a kor jeles íróinak alkotásai is feltűntek.
Az 1848-ban kivívott sajtószabadság természetesen nagyon kedvezően hatott a hazai hírlapéletre, és már megjelent például a Pesti Divatlap is, amit nevezhetünk a mai női magazinok előfutárának. Majd a kiegyezés után terjedtek el mind inkább a folyóiratok is, köztük például a Párisi divat, a Képes Krónika vagy a Színházi Élet.

Kapcsolódó bejegyzések