Leporelló
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Leporelló

Méret:
6 oldalas
11 méret (DIN, álló és fekvő, négyzetes méretek)
A/6 álló (105 × 148 mm)
A/7 álló (74 × 105 mm)
A/7 fekvő (105 × 74 mm)
LA/4 álló (99 × 210 mm)
LA/4 álló (100 × 210 mm)
LA/4 álló (105 × 210 mm)
100 × 100 mm
105 × 105 mm
120 × 120 mm
140 × 140 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 115g – 300g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
2 oldalas nyomtatás

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Hajtogatás
Biegelés

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Leporelló nyomtatás online

CEWE Nyomda – a sokoldalú leporelló mestere

leporello hajtott szórólap nyomtatás cewe nyomda

1. A leporelló alkalmazási területei

A klasszikus leporelló háromba hajtott formátumának köszönhetően az egyik legkedveltebb reklámeszközök egyike. A blokkok pont elegendő helyet biztosítanak arra, hogy a leporelló mind a hat oldala különböző üzenetet, információcsoportot tartalmazzon. Tájékoztató kiadványok, komolyabb szóróanyagok, akciós felhívások, egyszerűbb ét- és itallapok, kiállítási bemutatók – ez csak néhány felhasználási lehetősége ennek a sokoldalú nyomdai anyagnak. A leporellókészítés precíz nyomtatási munkát és kötészeti tapasztalatot igényel ahhoz, hogy a végtermék garantáltan attraktív legyen. A budapesti CEWE Nyomda számára mindez azonban természetes, a gyors elkészülési idő pedig garantált!

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE Nyomda budapesti üzemében Indigo típusú digitális ofszet nyomdagépek segítségével gyártjuk a leporellókat, mely technológia lehetővé teszi, hogy költséghatékonyan készítsünk el kis példányszámban és akár perszonalizáltan is reklámanyagokat. A leporellók számos formátumát tudjuk prezentálni megrendelőinknek: a hajtott méretet tekintve a sztenderd A6, A7 és LA4 méretek mellett négyzetes kivitelezésből is számos variáció elérhető. A pontos, alapos nyomtatás mellett szükséges precíz hajtogatási munkát gyakorlott kötészetünk biztosítja. Emellett a teljes felületi UV-lakkozás teheti még színvonalasabbá promóciós anyagunkat.

leporello hajtott szórólap nyomtatás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A leporellórendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a leporelló kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is leporellóit!
Elkészült leporellóit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Leporellónyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Az Ön által előkészített fájlokat természetesen ellenőrizzük nyomtatás előtt, ám anyagleadási segédletünk a leporellók esetében is segítő kezet nyújt, valamint kollégáink is szívesen adnak információt a megrendelendő termék ismeretében a pontos paraméterekről. Emellett kérjük, hogy munkánkat segítse a kívánt leporellót bemutató hajtogatási makettel, látványtervvel.
További hasznos tanácsok: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz
Igény esetén szakképzett, gyakorlott grafikusaink is szíves rendelkezésére állnak a leporellók megszerkesztést, illetve nyomdai előkészítését illetően. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Mozart Don Giovannijának egyik szereplője Leporello és egyes források szerint az ő nevéből származik ennek a nyomdai anyagnak is az elnevezése. A leporelló harmonikaszerűen hajtogatott nyomtatvány, eredetileg főleg gyermekek számára készülő képeskönyveket készítettek ebben a formában, ma már azonban sokkal szélesebb körű a felhasználása.
A leporelló összehajtott formában úgy működik, mint egy füzet vagy könyv, tehát „oldalanként”, esetleg „oldalpáronként” lehet tematizálni, sőt, ez a struktúra adja az esszenciáját. Fontos tehát, hogy legyen címlapja és zárólapja. Esetenként mindkét felén indulhat nyitóoldallal, ilyenkor általában két téma fut át az anyagunkon: egy étterem esetében például egy étlap és egy itallap, vagy mondjuk egy márka bemutatásánál annak két alterméke. Ugyanakkor, ha ügyesen tervezzük meg a leporellót, akkor a szövegi és grafikai megvalósítás kiterítve is hozzá tud adni a tartalomhoz – gondolhatunk például az oldalankénti címek összeolvasására, vagy valamilyen átfutó vizuális elemre, amely csak kiterítve pillanatható meg.

Kapcsolódó bejegyzések