Kuponfüzet
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Kuponfüzet

Méret:
15 méret (DIN, álló és fekvő, négyzetes méretek)
1-2-4 oldal
A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)
A/6 álló (105 × 148 mm)
A/6 fekvő (148 × 105 mm)
A/7 álló (74 × 105 mm)
A/7 fekvő (105 × 74 mm)
A/8 álló (52 × 74 mm)
A/8 fekvő (74 × 52 mm)
LA/4 álló (99 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 99 mm)
LA/4 álló (100 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 100 mm)
LA/4 álló (105 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 105 mm)
100 × 100 mm
105 × 105 mm
120 × 120 mm
140 × 140 mm
148 × 148 mm
210 × 210 mm
90 x 50 mm fekvő
50 x 90 mm álló
85 x 55 mm fekvő
55 x 85 mm álló

Papírtípus:
Műnyomó papír: 200g – 350g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Hajtogatás
Biegelés

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

 

Kuponfüzet nyomtatás online

CEWE Nyomda – kuponfüzet a hűséges vevőknek

kuponfüzet készítés cewe nyomda

1. A kuponfüzet alkalmazási területei

Akár termékről, akár szolgáltatásról vagy kereskedelemről beszélünk, ma már elkerülhetetlen a meglévő vásárlókért folytatott közdelem, a márkahűség kialakítása, a lojalitás megerősítése. Szeretné ezért extra kedvezménnyel meglepni vevőit, vagy összetettebb hűségprogram szervezésében gondolkodik? Ezek kiváló eszközei a beváltható kuponok, matrica- illetve pontgyűjtő füzetek, vagy akár hűségkártyák. Bármelyik mellett is dönt, a CEWE Nyomda segít megvalósítani elképzelését a magas minőségben legyártott nyomdai anyagokkal, az akár több ponton történő perszonalizációt is szem előtt tartva.

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE Nyomda digitális ofszet technológiájú német Indigo nyomdagépeinek jellemzője, hogy a nyomtatás előtt nem szükséges nyomólemez készítés. Ennek köszönhetően nem jár sem extra költséggel, sem extra gyártási idővel a kuponok, pontgyűjtő-füzetek nyomtatása, annak ellenére, hogy azoknak számos elemét perszonalizálni szükséges.
A kuponfüzetek egyediesíthető elemei:
•kuponkód
•név
•sorszám
•vonalkód
•szín

Mindemellett a kuponfüzet-készítés nyomdánkban nem csak széles papír és méretválasztékban lehetséges, hanem kötészetünk segítségével akár hajtott, fűzött kivitelben is. Még tovább emelheti a pontgyűjtők és hűségkártyák színvonalát a teljes felületi lakkozás vagy fóliázás. Ismerje meg kötészeti eszköztárunkat részletesebben.

kuponfüzet nyomtatás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A kuponfüzet-rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a kuponfüzet kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is kuponfüzteit!
Elkészült kuponfüzeteit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
kuponfüzet-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Tervezze meg kuponfüzetét tetszőleges típusban és méretben, a nyomtatást pedig bízza a CEWE Nyomdára. A nyomdakész grafikai állomány precíz előkészítéséhez tekintse meg anyagleadási segédletünket, illetve nyomdászaink javaslatait: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Nem tudja, hogy milyen lenne a legmegfelelőbb kupon vagy pontgyűjtő füzet az Ön számára, vagy egyszerűen nincs ideje, lehetősége foglalkozni a grafikai megvalósítással? Esetleg tanácstalan, hogy melyik az élettartamot megnövelő alapanyagok és eljárások – például fóliázás, lakkozás – válassza? Ez nem jelenthet akadályt, hiszen a CEWE Nyomda grafikusai és szakemberei rendelkezésre állnak.

Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

A kuponok története és megjelenése immár több mint egy évszázados múltra tekint vissza. Az első mai értelemben vett, széles körben ismerté vált kupont a Coca-Colához kötik a szakemberek: 1894-ben Asa Candler, egy amerikai gyógyszerész és üzletember megvásárolta az üdítő ital titkos receptjét, és hogy minél jobban tudja népszerűsíteni, saját készítésű kuponokat osztogatott, amely minden új vásárlót egy plusz pohár ingyen üdítőre jogosított fel. A kupon, mint promóciós eszköz először az Egyesült Államokban ért el hatalmas sikereket, majd Európában is elterjedt a népszerűsége. A vásárlók gyorsan felismerték, hogy a kuponok, pontgyűjtők és hűségkártyák segítségével jelentős összeget meg tudnak takarítani, és szívesen veszik igénybe napjainkban is a cégek által kínált kedvezményeket.

Míg a fogyasztók szempontjából a kupon- és pontgyűjtő füzetek lényege az extra kedvező vásárlási lehetőség, addig a cégek számára döntőbb cél a vevői elkötelezettség kialakítása, a hűség megerősítése a termék vagy szolgáltatás iránt. Ezért a grafikai megvalósításnál a kedvezmények szembeszökő feltüntetése mellett elengedhetetlen a márka arculatának, értékeinek konzekvens hangsúlyozása. Sokat számíthat az is, hogy a táskában, tárcában hosszabb ideig hordozott kupon, esetenként többször elővett füzet, az újabb és újabb használatkor is ugyanabban a minőségben – nem összegyűrődve, nem megkopva – képviselje cégünk minőségét. Ezért külön érdemes ügyelni a megfelelő alapanyag és tartósító eljárás kiválasztására.

Kapcsolódó bejegyzések