Könyvjelző
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Könyvjelző

Méret:
2 méret

40 × 140 mm
50 × 150 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 250g – 350g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Hajtogatás
Biegelés

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Könyvjelző nyomtatás online

CEWE Nyomda – könyvjelző akár egyediesítve is

könyvjelző készítés budapest cewe nyomda

1. A könyvjelző alkalmazási területei

Egy ízlésesen megszerkesztett könyvjelző önmagában is remek kreatív ajándék, promóciós felület, emellett könyvkiadás, kiadvány esetén kiváló kiegészítő reklámhordozó eszköz is lehet. Ez utóbbi esetben a kiadvánnyal azonos stílusban és arculattal, azonban további plusz információkat is tartalmazva hosszabb távú promóciós hatásra is alkalmas. A CEWE Nyomda célja, hogy a könyvjelzők terén is megvalósítsa úgyfelei elképzeléseit, miközben gyors és költséghatékony kivitelezéssel biztosítja a minőségi végeredményt.

2. Széleskörű termékválaszték

A budapesti CEWE Nyomda cégek és magánszemélyek számára egyaránt kínálja a papír alapú könyvjelzőkészítést. Ehhez digitális ofszet nyomdagépeink biztosítják a német minőségi sztenderdek szerint színvonalat. Könyvjelzőit igény szerint színes vagy fekete-fehér kivitelben, fényes vagy matt műnyomó papír alapanyagra, többféle méretben is kivitelezni tudjuk néhány munkanap alatt. Az egyes példányok lehetnek akár darabonként egyediesítettek is, amely extra költséggel nem jár. A megfelelő papírvastagság mellett amennyiben matt vagy fényes fóliát, esetleg lakkozást is kér a feldolgozott ívekre, nem csupán esztétikailag előnyt ér el, hanem plusz védelmet is a nyomatnak – ezek révén a könyvjelzői ellenállóbbak, tartósabbak lesznek.

könyvjelző nyomtatás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A könyvjelzőrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a könyvjelző kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is könyvjelzőit!
Elkészült könyvjelzőit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Könyvjelzőnyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Önnek csupán meg kell szerkesztenie a könyvjelző designt ízlés szerint, a nyomtatást pedig bízza ránk! Kérjük, a zökkenőmentesen anyagleadás érdekében tanulmányozza útmutatónkat, valamint figyelmébe ajánljuk nyomdászaink javaslatait is. A pontos paraméterek figyelembevétele megkönnyíti és gyorsabbá teszi munkánkat!

Amennyiben még nem rendelkezik nyomdakész grafikával, természetesen nem probléma, hiszen grafikai tervezést is vállalunk. Nyomdai és grafikus szakembereink, munkatársaink egyeztetnek egymással, így biztos lehet benne, hogy szem előtt tartva a költséghatékonyságot a legideálisabb vizuális tervek születnek az Ön igényei alapján.
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

A középkori monostorokban már használtak csíptetőt a tekercsekhez, melyek először bőrből, majd vékonyra lapított fémből készültek. A viktoriánus korra tehető a könyvjelzők reneszánsza: ekkor divatos volt minden az elegáns selyemzsinóros daraboktól kezdve, a hímzéses textíliákon át, egészen a gyöngyház berakásos fémlapokig és az elefántcsontból faragott plasztikákig. Ezek a darabok a könyvek igazi ékszerévé váltak, napjainkban viszont a papír alapú könyvjelzők kreatív grafikával ellátva éppoly szemet gyönyörködtetők lehetnek, miközben sokkal könnyen előállíthatók, kezelhetők és gyorsan pótolhatók.

Kapcsolódó bejegyzések