Képeslap, üdvözlőkártya
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Képeslap

Méret:
2-4 oldal
A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)
A/6 álló (105 × 148 mm)
A/6 fekvő (148 × 105 mm)
LA/4 álló (99 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 99 mm)
LA/4 álló (100 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 100 mm)
LA/4 álló (105 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 105 mm)
105 × 297 mm álló
297 × 105 mm fekvő
100 × 100 mm
105 × 105 mm
120 × 120 mm
140 × 140 mm
148 × 148 mm
210 × 210 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 200g – 350g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Hajtogatás
Biegelés

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Képeslap nyomtatás online

CEWE Nyomda – üdvözöljük az üdvözlőket

üdvözlőkártya nyomtatás cewe nyomda

1. A képeslap alkalmazási területei

Egy képeslap formájába öntött ünnepi üdvözletet, köszönetet kapni mindig öröm a fogadó félnek, legyen szó üzleti partnerről, kollégáról vagy szeretteinkről. Ma már tényleg ezerféle lehetőség, formátum és kreatív minta áll az előtt, aki szeretne szép, egyedi képeslapot készíttetni. A kézbe fogható, kitűzhető, hazavihető, vagy éppen a postával házhoz jövő friss, ropogós üdvözlőkártya pedig nem pótolhatja semmilyen más lehetőség. Bármilyen céllal is történik a képeslapkészítés, a CEWE Nyomda budapesti üzemében arra törekszünk, hogy gyorsan és a legjobb minőségben valósítsuk meg elképzeléseit.

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE Nyomda Budapesten a német Indigo digitális ofszet nyomdagépeknek köszönhetően nem csak magas színvonalon és gyorsan, hanem rendkívül költséghatékonyan tudja kivitelezni a megrendelt üdvözlőkártyákat. A képeslapok a sztenderd A6-os formátum mellett még számos méretben, akár hajtott kivitelben is elérhetők. A kiválasztott jó minőségű fényes vagy matt műnyomó papírra az grafikai terv szerinti egy vagy kétoldalas, színes vagy fekete-fehér nyomat is kerülhet, sőt, további felületkezelésnek köszönhetően, például UV-lakk vagy fólia segítségével még különlegessebbé tehetjük az üdvözletünket.

a6 üdvözlőkártya nyomtatás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A képeslaprendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a képeslap kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is képeslapjait!
Elkészült képeslapjait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Képeslapnyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

A megtervezett képeslap kész grafikai anyagát örömmel fogadjuk nyomdánkban, az előkészítéshez és leadáshoz itt talál segítséget. Az egyszerű, gyors kivitelezés érdekében szakképzett nyomdászaink is összefoglalták legfontosabb tanácsaikat: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz
Amennyiben a képeslapot postai levelezőlapnak szánja, ügyeljen rá, hogy a hátoldala a hivatalos postai forma szerint készüljön el. Ha az Ön számára ez nem ismert, vagy segítséget igényel az üdvözlőkártya-készítés, a kreatív megvalósítás terén, grafikus kollégáink szívesen állnak rendelkezésére. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Tudta-e, hogy az első postai levelezőlapok bevezetése Magyarországhoz is kötődik?
Az ötlettel először a német birodalom postai főtanácsosa, dr. Heinrich Stephan állt elő 1865-ben egy konferencián. Javasolta a boríték méretű, de vastagabb anyagból készülő nyílt levél, azaz a postai lap bevezetését az alacsonyabb díjszabás elérése érdekében. A gondolatot 1869-ben dr. Emmanuel Hermann bécsújhelyi katonai akadémiai tanár a Neue Freie Pressében ismertette, kiemelve, hogy a levelek nagy része csak rövid közlést tartalmaz, ezekben semmiféle titok nincs, így az üzeneteket felesleges borítékba zárni.
Néhány évvel később az ausztriai és magyarországi postaigazgatások hozták forgalomba a világ első postai levelezőlapjait. A hazaiakon magyar címer volt, német, illetve magyar „Levelezési Lap” szöveggel is lehetett választani őket. Magyarországon a megjelenés napján tízezer, hat hét alatt pedig egymillió darab fogyott el belőlük, amely világszerte nagy feltűnést keltett.
Nem sokkal később az addig üres lapokat elkezdték díszíteni is, az első képeslapok fekete-fehérben, majd színesben készültek, főleg városképek, tájképek rajzos ábrázolásával. Később, az 1890-es évektől a fotóábrázolások kerültek előtérbe, épületek, nevezetességek, terek, közlekedési eszközök, de akár még gyárak is megjelentek rajtuk. Később az sem volt szokatlan, hogy ismert emberek – például Ady Endre – a saját arcképükkel díszített képeslapokkal folytatták levelezésüket.

Kapcsolódó bejegyzések