Katalógus
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Katalógus

Méret:
4 méret (DIN, álló és fekvő, négyzetes méretek)
40 – 400 oldal
A/4 álló (210 × 297 mm)
A/4 fekvő (297 × 210 mm)
A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)
148 × 148 mm
210 × 210 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 115g – 200g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
PUR ragasztókötés
Borító

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Katalógus nyomtatás online

CEWE Nyomda – Katalógusból a legjobbat!

katalógus pur ragasztás készítés cewe nyomda

1. A katalógus alkalmazási területei

Nem véletlen, hogy a legnagyobb márkák rendszeresen postázzák katalógusaikat fogyasztóiknak, partnereiknek, ügyfeleiknek, hiszen ezek a nyomdatermékek még mindig a legszívesebben forgatott promóciós anyagok közé tartoznak. A vásárlók szívesen veszik kézbe a szép kivitelű termékajánlókat, lapozgatják az elegáns, kreatív katalógusokat, melyeket hosszabb ideig is megőriznek, és szükség esetén újra elővesznek.

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE Nyomda a katalógustípusok széles skáláját biztosítja, melyeket a minőségi, pontos nyomatok tesznek még vonzóbbá. A katalógusnyomtatás rendkívül gyorsan kivitelezhető a CEWE Nyomdánál, Budapesten, hiszen ofszet digitális technológiánknak köszönhetően a nyomdakész anyag egyből a nyomógépbe kerül, így időt spórolunk megrendelőink részére. A késztermék tökéletességéhez a kitűnő nyomtatási minőség mellett elengedhetetlen a precíz kötészeti eljárás, melyet többéves tapasztalatunk garantál minden megrendelés esetében. A lakkozott vagy fóliázott borító pedig azt is biztosítja, hogy a katalógus huzamosabb használat, többszöri elővétel után is tiszta, új hatást keltsen.
A katalógusok terjedelemtől és a választott boritótípustól függően lehetnek füzetes vagy gerinces kivitelűek. Legyen szó akár egyediesített, akár kis példányszámú katalóguskészítésről, budapesti nyomdánk költséghatékony szolgáltatást nyújt, kiváló minőségben és gyorsan. Tekintse meg referenciáinkat!

katalógus pur ragasztás készítés cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A katalógusrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk kitöltése során csak ki kell választani a katalógus kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is katalógusát!
Elkészült katalógusait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Katalógusnyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

A katalógustervezés teljes szabadságát biztosítjuk Önnek. Ha a nyomdakész grafikai anyag leadásakor figyelembe veszi részletes útmutatónk javaslatait, garantáltan zökkenőmentesen és gyorsan tudjuk elkészíteni nyomdai anyagait.
Ajánljuk figyelmébe tapasztalt nyomdászaink legfontosabb tanácsait is a nyomdai anyagleadás megkönnyítéséhez: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz
Grafikus munkatársaink szívesen megtervezik katalógusát, amennyiben arra van szüksége. Szakembereink számos kreatív ötlettel és vizuális tervvel is ki tudják egészíteni elképzeléseit a tökéletes végeredmény érdekében, hogy aztán a katalóguskészítés gyorsan, hatékonyan megtörténhessen. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Összeállítani egy katalógust aprólékos munka, mivel az oldalain számos terméket, szolgáltatást kell részletesen bemutatni. Fontos, hogy a katalógusba jó minőségű és nagy fotók kerüljenek, és a pontos adatokkal, lényeges információkkal is kiegészített termékleírást strukturáltan, átláthatóan, akár táblázatosan helyezzük el. Vigyázzunk, hogy ne zsúfoljuk túl az oldalakat, a tervezés során pedig ikonok, tippek, útmutatók használatával segítsük az eligazodást.

Kapcsolódó bejegyzések