Jegyzetkönyv, jegyzetfüzet
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Jegyzetkönyv, jegyzetfüzet

Méret:
2 méret
80 lapos
A/4 álló (210 × 297 mm)
A/5 álló (148 × 210 mm)

Papírtípus:
Ofszet papír: 80g

Szín és kivitel:

Felületkezelés:

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Keménytábla készítés
PUR ragasztókötés
Borító

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Jegyzetkönyv nyomtatás online

CEWE Nyomda – egyedi jegyzetkönyvek minden napra

jegyzetkönyv készítés cewe nyomda

1. A jegyzetkönyv alkalmazási területei

Kiváló választás a jegyzetkönyv, amennyiben munkatársait szeretné felszerelni egységes arculatú irodaeszközökkel, melyek a vásárlók, partnerek felé képviselik a céget, márkát, egyúttal a dolgozók elköteleződését is erősítik. Ugyancsak hasznos az egyedi, brandingelt borítóval ellátott jegyzetkönyvkészítés, ha kisebb vagy nagyobb létszámú oktatásban, tréningen, konferencián résztvevőről van szó, akiknek szeretnénk biztosítani a magas minőségű, tartós jegyzetelési lehetőséget. A saját grafikával borított külső természetesen emellett még a jegyzetkönyvek számos, akár ajándékozási, vagy mindennapi felhasználására is lehetőséget ad – ossza meg velünk elképzeléseit és a budapesti telephelyünkön gyorsan, költséghatékonyan megvalósítjuk azokat!

2. Széleskörű termékválaszték

A jegyzetkönyvkészítés rendkívül egyszerűen kivitelezhető a CEWE Nyomdánál, hiszen ofszet digitális technológiánknak köszönhetően a nyomdakész anyag egyből a nyomógépbe kerül, így időt takarítunk meg megrendelőink részére. A4-es vagy A5-ös méretű, igény szerint akár 80 lapos jegyzetkönyvet is előállíthatunk, melyek borítójára egyedi grafika kerül. Az utóbbit akár személyre szóló, egyediesített kivitelben is meg tudjuk valósítani bármely példányszámban. A késztermék tökéletességéhez a magas nyomtatási minőség mellett elengedhetetlen a precíz kötészeti eljárás: a keménytáblás borító és a stabil PUR ragasztókötés garantálja a tartósságot.

jegyzetkönyv készítés cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A jegyzetkönyvrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk kitöltése során csak ki kell választani a jegyzetkönyv kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is jegyzetkönyveit!

Elkészült jegyzetkönyveit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!

Jegyzetkönyvnyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Nyomtatás előtt az előkészített fájlokat természetesen ellenőrizzük, ám anyagleadási segédletünk a jegyzetkönyvek esetében is hasznos információkat tartalmaz. Nyomdászaink további hasznos tanácsait itt találja meg.
Igény esetén szakképzett, gyakorlott grafikusaink is rendelkezésre állnak a jegyzetkönyv megszerkesztését, illetve nyomdai előkészítését illetően. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Év végi ajándékként a legtöbb cég jól márkázható, magas minőséget képviselő, ugyanakkor az ügyfeleinek hasznos ajándékot keres. Az egyik legjobban bevált, minden elvárásnak megfelelő ötlet az egyedi jegyzetkönyvkészítés, amellyel senki sem nyúlhat mellé. Ha a megjelenített brand nem tolakodó, vagy éppen a borító vicces, kreatív kivitelezésű, akkor biztos lehet benne, hogy partnerei, vevői szívesen fogják azt használni napi rutinjuk során. Különleges ügyfelei részére készíthet csak nekik tervezett grafikával ellátott, akár névre szóló jegyzetkönyvet is, amely külön gesztusértékű a megajándékozott felé.

Kapcsolódó bejegyzések