Itallap
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Itallap

Méret:
12 méret (DIN, álló és fekvő, négyzetes méretek)
2-4 oldal

A/4 álló (210 × 297 mm)
A/4 fekvő (297 × 210 mm)
A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)
LA/4 álló (99 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 99 mm)
LA/4 álló (100 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 100 mm)
LA/4 álló (105 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 105 mm)
105 × 297 mm álló
297 × 105 mm fekvő
100 × 100 mm
105 × 105 mm
120 × 120 mm
140 × 140 mm
148 × 148 mm
210 × 210 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 250g – 350g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Hajtogatás
Biegelés

Gyártás és szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Itallap nyomtatás online

CEWE Nyomda – attraktív itallapok minden méretben

itallap készítés Cewe Nyomda

1. Az itallap alkalmazási területei

Vendéglátóhelyek, borospincék, kávézók, sörözők és bárok nélkülözhetetlen kelléke az itallap. Napjainkban a klasszikus kivitel mellett gyakran lehet találkozni olyan itallapokkal is, amelyek a nívósabb, különlegesebb nedüket részletesen, képekkel, leírásokkal mutatják be, akár több oldalas megjelenéssel is. A itallapkészítés precíz nyomtatási munkát és kötészeti tapasztalatot igényel ahhoz, hogy a végtermék garantáltan attraktív legyen. A budapesti CEWE Nyomda számára mindez azonban természetes, a gyors elkészülési idő pedig garantált!

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE Nyomda budapesti üzemében Indigo típusú digitális ofszet nyomdagépek segítségével gyártjuk a itallapokat, mely technológia lehetővé teszi, hogy költséghatékonyan készítsünk el kis példányszámban is reklámanyagokat. A itallapok számos formátumát tudjuk prezentálni megrendelőinknek: összesen mintegy 12 féle méretben az egy lapos és a hajtott kivitel is rendelkezésére áll megrendelőinknek. A pontos, alapos nyomtatás mellett szükséges precíz kötészeti munkát gyakorlott munkatársaink biztosítják. Emellett a teljes felületi UV-lakkozás, valamint fóliázás teheti színvonalasabbá, egyúttal tartósabbá, az ujjlenyomatoktól is védetté az anyagunkat.

itallap készítés Cewe Nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A itallaprendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk kitöltése során csak ki kell választani a itallap kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is itallapjait!

Elkészült itallapjait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!

Itallapnyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Az Ön által előkészített fájlokat természetesen ellenőrizzük nyomtatás előtt, ám anyagleadási segédletünk a itallapok esetében is segítő kezet nyújt, valamint kollégáink is szívesen adnak információt a megrendelendő termék ismeretében a pontos paraméterekről.
További hasznos tanácsok nyomdászainktól: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Igény esetén szakképzett, gyakorlott grafikusaink is szíves rendelkezésére állnak az itallapok megszerkesztést, illetve nyomdai előkészítését illetően. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Az elkülönülő itallapok – elsősorban borlapok – a századforduló elején jöttek divatba hazánkban, amikor is maguk az étlapok is kibővültek, többoldalas, díszes, képes kiadvánnyá nőtték ki magukat. Így azoknak, akiket az étkek kevésbé érdekelték, praktikusabb volt külön lapon bemutatni csak az innivalókat. Az itallap, csakúgy mint az étlap, a vendéglátóhely tükörképe, így rendezettsége, szövegezése, arculata rendkívül fontos. Napjainkban elterjedt, hogy az italokat szállító cégek, márkák önálló, „biankó” itallapot készítenek kínálatuk bemutatására, amelyet az étterem tulajdonosok szabadon elhelyezhetnek asztalaikon. Ennek előnye, hogy a készítő szakértői információkat tud átadni az italairól, ugyanakkor a vendéglátóhely számára is költségkímélő megoldás.

Kapcsolódó bejegyzések