Gyászértesítő
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Gyászértesítő

Méret:
10 méret (DIN, álló és fekvő, négyzetes méretek)
A/6 álló (105 × 148 mm)
A/6 fekvő (148 × 105 mm)
LA/4 álló (99 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 99 mm)
LA/4 álló (100 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 100 mm)
LA/4 álló (105 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 105 mm)
100 × 100 mm
105 × 105 mm
120 × 120 mm
140 × 140 mm
148 × 148 mm
210 × 210 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 115g – 350g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás

Szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Gyászértesítő nyomtatás online

CEWE Nyomda – gyászértesítők a legrövidebb határidővel

gyászértesítő nyomtatás cewe nyomda

1. A gyászértesítő alkalmazási területei

Ha rövid határidővel és problémamentesen kíván egyedi gyászjelentést, gyásztáviratot nyomtatni, forduljon a CEWE Nyomdához. A gyászértesítő-készítés során számos minta szövegezés és grafikai sablon áll rendelkezésre, amelyek megkönnyítik a szerkesztő dolgát. A gyászjelentést a kötelező információk mellett legtöbbször idézet, vonalrajzos grafika vagy egyéni utalás teszi személyessé. A CEWE Nyomdánál a kiviteli lehetőségek széles palettájáról válogathat, a magas minőségű gyártásról pedig szakképzett csapatunk és fejlett gépparkunk gondoskodik.

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE budapesti nyomdája a legmodernebb digitális technológiával felszerelt: a szakértelemmel üzemeltetett Indigo nyomdagépek révén a német minőségi sztenderdek szerint színvonalat biztosítjuk. Mivel az ofszet technológiával szemben a digitális nyomtatásnál nincs szükség nyomólemezre, így nem csak gyorsan készülnek el a gyászértesítők, hanem akár kis példányszám, illetve egyesével perszonalizált nyomatok esetén is kedvező a díjszabásunk. A gyászjelentés-nyomtatás a választott vastagságú papírral és a megrendelés szerinti színes vagy feketefehér, egy vagy két oldalas nyomattal készül. Még elegánsabbá tehetik a gyászértesítőt az olyan egyedi, különlegesebb nyomdai megvalósítások, mint például a teljes felületi fóliázás vagy UV-lakkozás.

gyászértesítő nyomtatás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A gyászértesítő-rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk kitöltése során csak ki kell választani a gyászértesítő kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is gyászértesítőit!

Elkészült gyászértesítőit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!

Gyászértesítő-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

A gyászértesítő-tervezés teljes szabadságát biztosítjuk Önnek. Ha a nyomdakész grafikai anyag leadásakor figyelembe veszi részletes útmutatónk javaslatait, garantáltan zökkenőmentesen és gyorsan tudjuk elkészíteni gyászértesítőit.
Ajánljuk figyelmébe tapasztalt nyomdászaink legfontosabb tanácsait is a nyomdai anyagleadás megkönnyítéséhez: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Ha nincs lehetősége a gyászértesítő-tervezéssel foglalkozni, bízza magát ránk. Profi grafikusaink a kéréseket és megrendelői szempontokat figyelembe véve adnak javaslatot a vizuális megjelenítésre.
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Kapcsolódó bejegyzések