Fóliázott névjegykártya
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Fóliázott Névjegykártya

Méret:
2 méret (álló és fekvő)

90 x 50 mm (Fekvő)
50 x 90 mm (Álló)
85 x 55 mm (Fekvő)
55 x 85 mm (Álló)

Papírtípus:
Műnyomó papír: 300g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
3D UV-formalakk (részleges)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás

Szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Fóliázott névjegykártya nyomtatás online

CEWE Nyomda – Fóliázott Névjegykártyánk a névjegyünk

Cewe nyomda 3d uv formalakk

1. A fóliázott névjegykártya alkalmazási területei

Bármennyire is digitalizálódik az életünk, még nem járt le a klasszikus névjegykártyák kora sem! A névjegykártya ma is a személyes üzleti kapcsolatfelvétel elengedhetetlen része, amely kinézetével, stílusával és tartalmával megalapozza az első benyomást. A CEWE Nyomda széles papírválasztékával, rugalmas méretkezelésével – valamint igény szerint grafikai szolgáltatással is – segít Önnek, hogy olyan névjegykártya segítségével mutatkozzon be partnereinek, amely megalapozza a sikeres együttműködést. Nálunk a készítés gyorsan, magas minőségi kivitelezéssel történik, hiszen az Ön névjegye a mi névjegyünk is!

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE Nyomda a fóliázott névjegykártya-nyomtatást Budapesten, magas minőséget biztosító prémium Indigo digitális nyomdagépekkel végzi, melyet nagy tapasztalattal rendelkező, képzett nyomdász munkatársak felügyelnek. A digitális technológiának köszönhetően a névjegykártya-nyomtatás kis és nagy példányszámban is egyaránt költséghatékonyan rendelhető. A készítés gyorsan és pontosan történik, miközben rugalmasan tudunk alkalmazkodni ügyfeleink nap mint nap felmerülő névjegykártya igényeihez, legyen szó akár standard vagy egyedi méretről, egy vagy két oldalas, illetve színes vagy fekete fehér nyomásról. Névjegykártyáját még különlegesebbé tehetjük 3D-formalakk segítségével, teljes felületi lakkozással vagy fóliázással.

Cewe nyomda 3d uv formalakk

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A fóliázott névjegykártya-rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a fóliázott névjegykártya kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is névjegykártyáit!
Elkészült névjegykártyáit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
fóliázott névjegykártya-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Profi, grafikai stúdióval rendelkező ügyfeleink számára az anyagleadást a névjegykártya-készítés során is igyekszünk megkönnyíteni. Az anyagleadási útmutatónk segítségével még hatékonyabban és gyorsabban megy a fóliázott névjegykártya nyomdai kivitelezése. Ha Ön valamennyire ért a nyomdai előkészítéshez, de nem minden nap fordul nyomdához, akkor ajánljuk, hogy anyageladás előtt olvassa el nyomdászaink legfontosabb 10 tanácsát: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz
Természetesen akkor is szívesen elkészítjük a névjegykártyát, amennyiben egyáltalán nem rendelkezik saját grafikussal, illetve nyomdai ismeretekkel. Szakképzett, gyakorlott grafikusaink rendelkezésére állnak ügyfeleinknek, hogy a fóliázott névjegykártya nyomdai előkészítése minél gyorsabb és professzionálisabb legyen. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, azt kérjük, hogy a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Fóliázott névjegykártya design és tervezés ma

Ma a névjegyek a CEWE Nyomdánál is legtöbbször szabvány méreteket követnek, és természetes követelményük, hogy tartalmazzák a tulajdonosuk nevét és elérhetőségét. Külsejükben azonban igen változatosak: színek, minták, dombornyomás, a matériák keverése is megjelenik a kivitelezésnél. Bár a design határa végtelen, ma is számtalan kártya készül fehér alapon fekete betűkkel.
Hiszen a névjegykártya szerepe az információhordozáson túl az, hogy már első ránézésre képviselje tulajdonosát, tükrözze a cég profilját és minőségét. Nem mindegy, hogy milyen betűtípust, színeket, hátteret választunk, de a papír milyensége, a fólia, vagy a lakk is emelheti a névjegy igényességét. Legyünk tekintettel az aktuális design trendekre, de az ésszerűséget és a funkciót is tartsuk szem előtt! Figyelemfelkető lehet például az egyedi méretű névjegykártya, de bosszantóvá is válhat, ha nem fér be a névjegykártya tartóba, vagy a tárcánkba. A megfelelő design kiválasztásához használja segítségül referenciáinkat, illetve olvassa el a tervezésről szóló blogbejegyzésünket.

A névjegykártya története

A névjegykártya az egyén kifejezésének egyik legjobb eszköze – így tekintették már a középkorban is. Először a nemesemberek vagy elöljárók érkezését jelentették be úgynevezett látogatói kártyákkal. Ez a szokás a 17. században, a francia XIV. Lajos uralkodása alatt jelent meg. A tulajdonosukat bemutató és általában dicsőítő kártyákon egyre inkább elterjedt a különböző betűtípusok használata. A XV. század közepére annak, aki a megnyerő középosztályhoz akart tartozni, elengedhetetlen volt, hogy rendelkezzen egy ilyen névjegykártyával.
Ezzel egyidőben Angliában megjelentek a kereskedelmi kártyák is, amelyek a mai névjegyek, illetve szórólapok elődeinek nevezhetők. Ezek reklámokat és térképeket tartalmaztak, hogy az árust könnyebben meg lehessen találni (ami igen hasznos volt, hiszen az akkori utca és házszámrendszer még nem úgy festett, mint napjainkban). A kereskedelmi kártyák fénykorukat élték, hisz közvetlenül a bolthoz vezették a vásárlókat, így a leghatékonyabb reklámozási eszközük voltak.
A XVIII. században rézmetszeteket használtak és egy színben nyomtattak. Majd 1830 körül, amikor elterjed a többszínes nyomtatás, az ipar minden részére kiterjedt. Megjelent a dombornyomott, és fóliázott felületnemesítési eljárások alkalmazása, ezáltal egyre látványosabb megjelenésű papírokat hoztak létre. A kártyák innentől valóban kötelező kiegészítőnek számítottak a középosztálybeli férfiaknál és nőknél.
Az ipari forradalomnak köszönhetően a magán- és üzleti területeken egyaránt mind természetesebbé vált a kapcsolatépítés, melynek hatására a kereskedelmei kártya valami egészen újjá és kevésbé formális dologgá vált. Persze a felső osztályok még mindig idegenkedtek kicsit tőle, ám ennek ellenére a közösségi megjelenés mellett elkezdődött az üzleti jellegű névjegykártya-használat kora.

Kapcsolódó bejegyzések