Fali naptár
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Falinaptár

Méret:
3 méret (DIN,álló és fekvő)
13-14 lapos
A/3 álló (297 × 420 mm)
A/3 fekvő (420 × 297 mm)
A/4 álló (210 × 297 mm)
A/4 fekvő (297 × 210 mm)
A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)

Papírtípus:
Műnyomó papír: 150g – 250g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Spirálozás fém ikerspirállal (ezüst)

Szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Falinaptár nyomtatás online

CEWE Nyomda – esztétikus és hasznos falinaptárak

a3 fali naptár készítés cewe nyomda

1. A falinaptár alkalmazási területei

Egy szépen kivitelezett falinaptár igazi esztétikai élményt nyújthat nézőjének, a dekorációs célok mellett azonban ez az eszköz praktikus is, hiszen az aktuális dátumok, fontos határidők mindig szem előtt lesznek általa. Ha cégünk ezzel lepi meg partnereit, ügyfeleit, azok garantáltan nem feledkeznek el rólunk, különösen, ha a naptár megvalósításába valamilyen kreatív, egyedi elemet is sikerül becsempészni. A nagyméretű fotók, grafikák mellett sokféle verzióban elképzelhető a kalendárium rész elkészítése is, amelyben akár jegyzetelésre módot adó kialakítás is elképzelhető. Csak ossza meg a budapesti CEWE Nyomdával elképzeléseit, és biztos lehet a gyors, minőségi nyomtatásban és gyártásban.

2. Széleskörű termékválaszték

A CEWE budapesti nyomdája A5-ös, A4-es és A3-as fekvő vagy álló méretben is meg tudja valósítani falinaptár igényeit. A naptároldalak a modern digitális ofszet nyomdagépeken magas színvonalon és gyorsan készülnek el, melyeket elegáns ezüst színű spirállal fűzünk egybe. A naptároldalakat igény szerint teljes felületű UV-lakkozás teheti még exkluzívabbá. Kötészeti lehetőségeinket ismerje meg részletesen itt.
A kivitelezés rendkívül költséghatékony, hiszen a falinaptárakból nálunk tényleg csak annyi példányt kell megrendelnie, amennyire valóban szüksége van.

a3 fali naptár készítés cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A falinaptár-rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk kitöltése során csak ki kell választani a falinaptár kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is falinaptárát!
Elkészült falinaptárait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Falinaptár-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

A falinaptárak nyomdakész grafikai anyagának leadásához itt talál segítséget. Emellett a gyors, hibamentes kivitelezés érdekében szakképzett nyomdászaink is összefoglalták legfontosabb tanácsaikat: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz
Nincs kedve, ideje, lehetősége elmerülni a számos naptársablon között? Ez ne tartsa vissza, hiszen nagy rutinnal bíró grafikusaink örömmel állnak a rendelkezésére és segítenek a céljainak legmegfelelőbb típus kiválasztásában, előkészítésében.
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

A falinaptár-készítés során a típus kiválasztásakor egyaránt érdemes ügyelni az alkalmazhatóságra és a kreatív vizuális kivitelezési lehetőségekre. Az igényes, nagy grafikával, fotóval ellátott naptároldalak élményt nyújtanak a szemlélőnek, szívesen pillantunk rá akkor is, ha épp nem jegyzetelünk rá. Természetesen fontos, hogy a képi világ kötődjön cégünkhöz, még ha csak indirekt módon is, a logó megjelenítése pedig kötelező elem minden oldalon. Hogy a naptár szerkezete, cellái milyenek, azt aszerint válasszuk meg, hogy a felhasználók részére vélhetően mi a legideálisabb, legpraktikusabb megoldás.

Kapcsolódó bejegyzések