Esküvői meghívó
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Esküvői Meghívó

Méret:
13 méret (DIN, álló és fekvő, négyzetes méretek)
1-2-4-6 oldal

A/4 álló (210 × 297 mm)
A/4 fekvő (297 × 210 mm)
A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)
A/6 álló (105 × 148 mm)
A/6 fekvő (148 × 105 mm)
LA/4 álló (99 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 99 mm)
LA/4 álló (100 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 100 mm)
LA/4 álló (105 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 105 mm)
105 × 297 mm álló
297 × 105 mm fekvő
100 × 100 mm
105 × 105 mm
120 × 120 mm
140 × 140 mm
148 × 148 mm
210 × 210 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 200g – 350g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Hajtogatás
Biegelés

Szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Esküvői meghívó nyomtatás online

CEWE Nyomda – Esküvői meghívók minden formában

esküvői meghívó készítés cewe nyomda

1. A meghívó alkalmazási területei

Vállalati és kisebb-nagyobb családi, baráti események, ünnepek nélkülözhetetlen eleme a nyomtatott meghívó, amelynek elkészítése és kézbesítése igazán nem jelentős kiadás, annál előzékenyebb gesztus az invitáltak számára. Egy szép meghívó a rendezvényig emlékeztetőként, a későbbiekben viszont akár emléktárgyként is szolgálhat, különösképpen, ha személyre szóló. A CEWE Nyomda számára ennek kivitelezése sem okoz gondot, munkatársaink budapesti telephelyünkön a lehetőségek széles skáláját biztosítva, nagy odafigyeléssel követik a nyomon a meghívónyomtatás minden lépését.

2. Széleskörű termékválaszték

A német precizitást és színvonalat garantáló digitális ofszet Indigo nyomdagépeinknek köszönhetően a meghívókészítés a CEWE Nyomdában gyorsan, közvetlenül a számítógépes fájlok feldolgozásával történik, ezzel a lehető legrövidebbre szabva a gyártási időt. Megrendelőink 13 méretből, valamint egy lapos, illetve hajtott változatból is választhatnak, így egytől egészen a hat oldalas meghívók is születhetnek igény szerint. Budapesti üzemünk rendelkezik a perszonalizáláshoz szükséges feltételekkel is, így költséghatékonyan megoldható a meghívók megszemélyesítése kis példányszám esetében is. A meghívók jó minőségű papír alapanyaga további eljárásokkal, például teljes felületen történő fóliázással vagy lakkozással még elegánsabbá, hívogatóbbá tehető. Kötészeti eszköztárunkról itt tájékozódhat.

esküvői meghívó készítés cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A meghívórendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani az meghívó kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is meghívóit!
Elkészült meghívóit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Meghívónyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Tervezze meg meghívóit a kiválasztott méretben, a nyomtatást pedig bízza a CEWE Nyomdára. A nyomdakész grafikai állomány precíz elkészítéséhez ajánljuk figyelmébe anyagleadási segédletünket, illetve nyomdászaink összegyűjtött javaslatait: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Nem tudja, hogy milyen legyen a meghívója? Vagy egyszerűen nincs ideje, lehetősége foglalkozni a grafikai kivitelezéssel? Ez nem jelenthet problémát, hiszen a CEWE Nyomda grafikusai örömmel állnak a rendelkezésére.
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Az első hivatalos meghívóknak diplomáciai szerepük volt, az uralkodók – és egyben az országok – közötti jó szomszédság, megbékélés megerősítését szolgálták. Napjainkban is beszélhetünk diplomáciai-, valamint üzleti- és magánrendezvény kapcsán is meghívókról. Bármelyikről van is szó, néhány formális szabály vonatkozik a kiküldésükre és alkalmazásukra. A meghívókat mindig írásban, zárt borítékban, postán vagy kézbesítővel kell elküldeni úgy, hogy a címzett a rendezvény előtt 7-10 nappal kapja meg. A meghívó kivitele lehetőleg tükrözze az alkalom jellegét, stílusát, műfaját, és hogy mennyire hivatalos rendezvényről van szó – ezt az alkalmazott grafika és a szövegezés egyaránt képviselje. Természetesen az invitációnak tartalmaznia kell az esemény legfontosabb adatait: kezdő és záró időpontját, helyszínét, hogy lesz-e és milyen jellegű étkezés, és hogy mi az elvárt megjelenési, öltözködési stílus.

Kapcsolódó bejegyzések