Egérpad
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Egérpad

Méret:
Egyedi

Anyagtípus:
Műanyag
Textil

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:

Feldolgozás/Kötészeti lehetőségek:

Gyártás és szállítás:
Személyesen – 1135 Budapest, Béke út 21-29. (ingyenes)
Normál kiszállítással (800 Ft + ÁFA/csomag)

 

 

Egérpad nyomtatás online

CEWE Nyomda – egérpad az Ön igényei szerint

egérpad gyártás cewe nyomda

1. Az egérpad alkalmazási területei

Kiváló marketing eszköz és kreatív reklámajándék a cég vagy márka logójával, a vállalat arculatával ellátott egérpad, mely a munkatársak, vásárlók, illetve üzleti partnerek számára is adható. A dizájn mellett az egérpad minőség, kivitele is sokat számít, hiszen ez egy olyan eszköz, amelyet alkalmazói nap mint nap, sok órán keresztül is használhatnak. A budapesti CEWE Nyomda biztosítja a egérpad magas nyomat- és alapanyagminőségét, ami garantálja a reklámeszköz hatékony és hosszú távú felhasználását.

2. Széleskörű termékválaszték

Az egérpad általában egy csúszásmentes szivacsgumi rétegből áll, amelyet típustól függően minőségi textil vagy műanyagfelület borít, amelyre a megtervezet grafikát szublimációs eljárással nyomtatják rá.
A CEWE Nyomda nagy tapasztalattal rendelkezik a reklámanyagok előállításában, így garantálja a magas minőségű kivitelezést akár fekete-fehér, akár színes nyomtatás esetén.

egérpad gyártás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A egérpadrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk kitöltése során csak ki kell választani a egérpad kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is egérpadját!

Elkészült egérpadjait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!

Egérpadnyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Az egérpadtervezés terén teljes szabadságot biztosítjuk Önnek! Kérjük, a grafika nyomdai előkészítése előtt tanulmányozza részletes útmutatónkat a hibamentes anyagleadáshoz. További tanácsokat talál itt: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz
Ha nincs lehetősége az egérpad grafikai tervezésével foglalkozni, jelezze számunkra, hiszen tapasztalt szakembereink rendelkezésére állnak. Munkatársaink az egérpad vizuális terveit gyorsan és hatékonyan elkészítik az Ön számára.
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

A mechanikus (görgős) letapogatású egerek érzékenyek a szennyeződésre és az egér alatti felület minőségére. A felhasználók komfortérzetének növelésére, valamint az egér sebességének és működésének megbízhatóbbá tétele miatt vált először fontossá az egérpadok alkalmazása, amelyek kiküszöbölik ezeket a problémákat. Az újabb, optikai egereknél is fontos a hatékony működéshez a sima, valamint fénymentes felület biztosítása, így szintén praktikus az egérpad használata. Arról már nem is beszélve, hogy egyedi dizájnnal az egérpad az iroda dekorációs elemévé is válhat.

Kapcsolódó bejegyzések