Bérlet, belépőjegy
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Belépőjegy

Méret:
14 méret (DIN, álló és fekvő, négyzetes méretek)
A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)
A/6 álló (105 × 148 mm)
A/6 fekvő (148 × 105 mm)
A/7 álló (74 × 105 mm)
A/7 fekvő (105 × 74 mm)
A/8 álló (52 × 74 mm)
A/8 fekvő (74 × 52 mm)
LA/4 álló (99 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 99 mm)
LA/4 álló (100 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 100 mm)
LA/4 álló (105 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 105 mm)
105 × 297 mm álló
297 × 105 mm fekvő
100 × 100 mm
105 × 105 mm
120 × 120 mm
140 × 140 mm
148 × 148 mm
210 × 210 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 115g – 350g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás

Szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Belépőjegy nyomtatás online

CEWE Nyomda – biztonságos belépőjegy-készítés

belépőjegy nyomtatás cewe nyomda

1. A belépőjegy alkalmazási területei

Sport- és művészeti események, koncertek, bulik, előadások és még számos rendezvény esetén játszik fontos szerepet a belépőjegy vagy bérlet, amelyeknek megjelenési formája igazán sokrétű. Ezen nyomdatermékeknek fontos szerep jut a rendezvény biztonságát, szervezettségét, bevételét illetően is, ezért kíván különösen nagy figyelmet az előállításuk. Ha már beteljesítette küldetését a rendezvényen egy szép belépőjegy akár emléktárgyként is szolgálhat. A CEWE Nyomda számára nem okoz gondot, hogy nagy odafigyeléssel nyomon kövesse a belépőjegy-nyomtatás minden fázisát, ezzel garantálva a gyors, kifogástalan és biztonságos kivitelezést ügyfeleinek.

2. Széleskörű termékválaszték

A német precizitást és színvonalat garantáló digitális ofszet Indigo nyomdagépeinknek köszönhetően a belépőjegy-készítés a CEWE Nyomdában gyorsan, közvetlenül a számítógépes fájlok feldolgozásával történik, ezzel a lehető legrövidebbre szabva a gyártási időt. Megrendelőink 14 méretből, egy- vagy kétoldalas, fekete-fehér és színes nyomatok közül választhatnak. Budapesti üzemünk rendelkezik a perszonalizáláshoz szükséges feltételekkel is, így költséghatékonyan megoldható a belépőjegyek, illetve bérletek egyediesítése, sorszámozása kis példányszám esetében is. A termékek jó minőségű papír alapanyaga további eljárásokkal, például teljes felületen történő fóliázással vagy lakkozással még hívogatóbbá tehető. Kötészeti eszköztárunkról itt tájékozódhat.

belépőjegy nyomtatás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A belépőjegy-, illetve bérletrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk (link) kitöltése során csak ki kell választani a belépőjegy kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is belépőjegyeit, bérleteit!
Elkészült belépőjegyeit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!
Belépőjegy-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Tervezze meg belépőjegyeit, bérleteit a kiválasztott méretben, a nyomtatást pedig bízza a CEWE Nyomdára. A nyomdakész grafikai állomány hibamentes előkészítéséhez ajánljuk figyelmébe anyagleadási segédletünket, illetve nyomdászaink összegyűjtött javaslatait: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz.
Nem tudja, hogy milyen legyen belépőjegye? Vagy egyszerűen nincs ideje, lehetősége foglalkozni a grafikai kivitelezéssel? Ez nem jelenthet problémát, hiszen a CEWE Nyomda grafikusai örömmel állnak a rendelkezésére.
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk:

Mit tartalmazzon a belépőjegy? Talán evidensnek tűnik a kérdés, mégis jobb előre átgondolnunk, mint hogy egy téves széria kerüljön ki a kezeink közül. Különösen azért, mert a belépőjegy egyfajta bizonylat, amelynek adózását szigorúan nyomon követik, éppen ezért vannak olyan adatok, amelyeket kötelező feltüntetni rajta.
A belépőjegy mindig tartalmazza a rendezvény nevét, helyszínét, pontos időpontját, de emellett az esemény szervező cég hivatalos nevét, székhelyének címét is. Emellett a belépőjegyen minden alkalommal fel kell tüntetni a fogyasztói árat és annak aktuális áfa tartalmát is, valamint ellenőrizhető (például tőpéldány segítségével) módon sorszámmal, vagy egyéni azonosítóval kell ellátni.

Kapcsolódó bejegyzések