Asztali naptár
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Asztali naptár

Méret:
2 méret
13 lapos
297 × 100 mm
140 × 140 mm

Papírtípus:
Műnyomó papír: 150g – 250g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Spirálozás fém ikerspirállal (ezüst)

Szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Asztali naptár nyomtatás online

CEWE-Nyomda – Új év, új asztali naptár a sikerért

asztali naptár készítés cewe nyomda

1. Az asztali naptár alkalmazási területei

Az asztali naptárban a funkcionalitás, a kreativitás és a promóciós érték egyaránt tökéletes ötvöződik. A szépen, ötletesen elkészített naptár a hasznosságán túl dekorációs eleme is az irodának. Mindig szem előtt van az asztalon, így saját munkatársaink és partnereink számára is kiváló ajándék, amely hónapról-hónapra hívja fel a figyelmet a cégünkre és a márkaértékre, amelyet képvisel. Önnek nincs más dolga, mint megosztani velünk elképzeléseit, hogy állítható asztali naptárait a CEWE Nyomdában Budapesten gyorsan elkészíthessük.

2. Széleskörű termékválaszték

Ha igazán meg akarja lepni partnereit, akkor – részben vagy teljesen – egyedi, nekik szóló oldalakkal is elkészítheti naptárát. A budapesti CEWE Nyomda a fejlett Indigo digitális nyomdagépeknek köszönhetően ezt nem csak a német sztenderdnek megfelelő magas színvonalon, hanem rendkívül gyorsan és költséghatékonyan tudja kivitelezni. Ráadásul termékeinkből csak annyit kell rendelnie, amennyire valóban szüksége van, hiszen a példányszám nem minimalizált.

Az asztali naptárakat fekvő vagy négyzetes formátumban tudjuk elkészíteni ügyfeleinknek, melyet az elképzelésnek megfelelő színes vagy fekete-fehér nyomattal, majd minőségi spirálozással látunk el. Igény szerint teljes felületi UV-lakkozás teheti még exkluzívabbá a terméket. Kötészeti lehetőségeinket ismerje meg részletesen.

asztali naptár készítés cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

Az asztalinaptár-rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk kitöltése során csak ki kell választani az asztali naptár kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.
Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.
További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is asztali naptárait!

Elkészült asztali naptárait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!

Asztalinaptár-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

A nyomdakész grafikai anyag leadásához itt talál segítsége. Emellett a gyors, hibamentes kivitelezés érdekében szakképzett nyomdászaink is összefoglalták legfontosabb tanácsaikat: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Nincs kedve, ideje, lehetősége elmerülni a számos naptársablon között? Ez ne tartsa vissza, hiszen nagy rutinnal bíró grafikusaink örömmel állnak a rendelkezésére az asztalinaptár-készítés során és segítenek a céljainak legmegfelelőbb típus kiválasztásában, kivitelezésében.

Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk

Már az ókori Egyiptomban is használtak naptárakat, nem is egyfélét. A holdhónapokon alapuló naptárnak a mezőgazdaságban látták hasznát, míg a másik óegyiptomi naptár adminisztratív célokat szolgált. Ez utóbbi a kor legpontosabb naptára volt, amely már 365 nappal számolt egy évben, és feltételezhető, hogy a később alapjául szolgált a Julius Cesar által bevezetett Julián naptárnak, amelyre pedig a mai Gergely-naptár épült. Szintén Egyiptomban volt ismeretes a kopt naptár, melyből a hónapnevek erednek.

Az 1582-ben XIII. Gergely pápa által elrendelt naptárreform Krisztus születéséhez igazodott és 365 nap, 5 óra, 48 perc, 45 másodpercben jelöli meg azt az időt, amíg a tavaszi napéjegyenlőségtől a Föld egyszer körüljárja a Napot. Így négy évenként szökőnapot vezettek be, ami mindig február 23-a után történik.

Tudni kell, hogy más kalendáriumok is használatban vannak a világ különböző pontjain, így például még mindig sok helyen forgalomban van a Julián naptár, de ismerünk kínai, muzulmán, zsidó, perzsa naptárakat is. A nemzetközileg elfogadott, szabványosított naptár azonban a Gergely féle lett, melynek utolsó aktualizálása 2004-ben történt meg. A naptár viszonyítási pontja hivatalosan nem Jézus születésének ideje, hanem a mértékegységek nemzetközi rendszerét lefektető Méteregyezmény aláírásának napja (1875. május 20).

Kapcsolódó bejegyzések