Ajándékkártya, ajándékutalvány
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Ajándékkártya

Méret:
15 méret (DIN, álló és fekvő, négyzetes méretek)
1-2-4 oldal
A/5 álló (148 × 210 mm)
A/5 fekvő (210 × 148 mm)
A/6 álló (105 × 148 mm)
A/6 fekvő (148 × 105 mm)
A/7 álló (74 × 105 mm)
A/7 fekvő (105 × 74 mm)
A/8 álló (52 × 74 mm)
A/8 fekvő (74 × 52 mm)
LA/4 álló (99 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 99 mm)
LA/4 álló (100 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 100 mm)
LA/4 álló (105 × 210 mm)
LA/4 fekvő (210 x 105 mm)
100 × 100 mm
105 × 105 mm
120 × 120 mm
140 × 140 mm
148 × 148 mm
210 × 210 mm
90 x 50 mm fekvő
50 x 90 mm álló
85 x 55 mm fekvő
55 x 85 mm álló

Papírtípus:
Műnyomó papír: 200g – 350g

Szín és kivitel:
Fekete-fehér
Színes (CMYK)
1 oldalas nyomtatás
2 oldalas nyomtatás

Felületkezelés:
UV-lakkozás (teljes felületen)
Fóliázás (csak teljes felületen)

Kötészeti lehetőségek:
Vágás
Hajtogatás
Biegelésd

Szállítás:
Normál kiszállítással (1000 Ft + ÁFA/csomag)

Ajándékkártya nyomtatás online

CEWE Nyomda – ajándékkártya, a vásárlók kedvére

ajándékkártya ajándékutalvány készítés cewe nyomda

1. Az ajándékkártya alkalmazási területei

Üzletünk, szolgáltatásunk iránti lojalitáserősítő megoldás, ha ajándékkártyával vagy ajándékutalvánnyal lepjük meg vevőinket. Ezek alkalmasak pont- vagy matricagyűjtésre, de jogosíthatnak állandó kedvezményre, illetve bizonyos összegű vásárlásra is. Egyáltalán nem szükségszerű, hogy az ajándékkártya műanyagból legyen, hiszen, ha arra igény van, megfelelő nyomtatással és felületkezeléssel papírból is igazán impozáns és tartós megoldások születhetnek, amelyek bátran hordozhatók akár a pénztárcában is hosszabb távon. Az ajándékkártyák és ajándékutalványok a legkülönbözőbb formákban elképzelhetők, a budapesti CEWE Nyomdában arra törekszünk, hogy az Ön elgondolásait a legteljesebb mértékben megvalósítsuk.

2. Széleskörű termékválaszték

A digitális nyomtatással, műnyomó papírra készített ajándékkártya előnye, hogy számos méret, formátum és papírvastagság közül válogathatunk, melyeket teljes felületen, mindkét oldalukon lehet grafikázni. A CEWE budapesti nyomdája a legmodernebb technológiával felszerelt: a szakértelemmel üzemeltetett Indigo nyomdagépek révén színgazdag, magas nyomatminőséget garantálunk. Sőt, az ajándékkártya- vagy ajándékutalvány-készítés során a megszemélyesítés és ellenőrzés elősegítésére a perszonalizálásra is lehetőség van – az egyediesítést kis példányszám esetében is kedvező áron biztosítjuk. A kártyák exkluzívabbá, egyben tartósabbá tételére pedig a teljes felületen történő matt vagy fényes fóliázást, valamint az UV-lakkozást javasoljuk.

ajándékkártya ajándékutalvány nyomtatás cewe nyomda

3. Rendelési, szállítási lehetőségek

A ajándékkártya-rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű, hiszen teljes mértékben lebonyolítható az interneten keresztül. Online űrlapunk kitöltése során csak ki kell választani a ajándékkártya kívánt paramétereit és rendszerünk azonnal kedvező árat kalkulál Önnek, amely után már indíthatja is a megrendelését.

Amennyiben egyedi elképzelése merül fel, vagy segítségre van szüksége, online árajánlatkérő felületünket is igénybe veheti.

További kérdéseivel keressen bizalommal bennünket.

A megrendelést követően, a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is ajándékkártyáit!

Elkészült ajándékkártyáit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön 10 000 Ft feletti rendelést ad le a CEWE Nyomdánál, akkor kész nyomdai anyagait ingyenesen házhoz szállítjuk!

Ajándékkártya-nyomtatását ellentételezheti előzetes banki átutalással, valamint lehetősége van a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat.

4. Anyagleadási segédlet és nyomdai előkészítés

Az ajándékkártya-tervezés teljes szabadságát biztosítjuk Önnek. Ha a nyomdakész grafikai anyag leadásakor figyelembe veszi részletes útmutatónk javaslatait, garantáltan zökkenőmentesen és gyorsan tudjuk elkészíteni ajándékkártyait.

Ajánljuk figyelmébe tapasztalt nyomdászaink legfontosabb tanácsait is a nyomdai anyagleadás megkönnyítéséhez: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz.

Ha nincs lehetősége a grafikai tervezéssel foglalkozni, bízza magát ránk. Profi munkatársaink a kéréseket és megrendelői szempontokat figyelembe véve adnak javaslatot a vizuális megjelenítésre.
Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, kérjük, hogy azt a rendelés folyamán jelezze számunkra.

Egyéb információk:

Törzsvevői kedvezményeket természetesen már régóta biztosítanak a kereskedelemben a leghűségesebb fogyasztóknak, de magának az ajándékkártyának, illetve ajándékutalványnak a megjelenése nem olyan régre vezethető vissza. Napjainkra viszont már bevett szokás valamilyen szolgáltatás vagy vásárlás bizonyos összeghatárig szóló ajándékozása, különösen, ha a beváltó eleve erre a célra szánt, szép kivitelezésű kártyát is biztosít. Érdemes az ajándékozó fejével gondolkodni, így akár többféle felirattal ellátott, illetve ünnepi, vidám, kreatív grafikával díszített ajándékkártyákat készíteni.

A rendszeres vevők részére állandó százalékos kedvezményt vagy pontgyűjtést biztosító ajándékkártya-készítés során is jó arra figyelni, hogy ne „kupon hangulatú”, inkább a cég arculatát és az exkluzivitást hangsúlyozó grafika és kivitelezés valósuljon meg. Hiszen ez a kis kártya például a pénztárcába lapulva nap mint nap a vásárló szeme elé kerül, emlékeztetve őt az üzletünkre, szolgáltatásunkra.

Kapcsolódó bejegyzések