Kártyanaptár nyomtatás – amilyen kicsi, olyan hatékony
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Kártyanaptár nyomtatás – amilyen kicsi, olyan hatékony

Megrendelés:
Termék: Kártyanaptár
Méret: 65 x 100 mm
Terjedelem: 1+1 oldal
Alapanyag: 300g matt műnyomó
Nyomás: 4+4
Kötészet: Vágás
Darabszám: 5000 db

Egy, a szívünkhöz közel álló kártyanaptár nyomtatást szeretnénk bemutatni, amely egyben jól tükrözi, hogy amilyen kicsi, olyan hatékony lehet ez az apró marketingeszköz.


Az idei a harmadik esztendő, amikor kártyanaptárat készítünk a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány számára. A szervezet Debreceni székhelyű, de országosan segíti a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket, családjaikat és az őket gyógyító centrumokat. A naptár célja, hogy a funkcionalitás mellett felhívja a betegségcsoportra és az alapítvány támogatására a figyelmet.

 Előkészítés:

  • 1. Szerkesztés: Ezért míg a kártyanaptár egyik oldalán természetesen az aktuális kalendárium, addig a másik felén az adó 1%-os adományozására felszólító támogatói felhívás és az alapítvány elérhetősége kapott helyett. A nyomdai anyag designját már két évvel ezelőtt megszerkesztettük, most csak frissíteni kellett az adatokat, illetve természetesen 2017-es naptárra cseréltük le az előzőt.

Gyártás:

  • 2. Nyomtatás: A jóváhagyást a nyomtatás követte. Bár 5000 darabos példányszámról van szó, de a termék kicsi mérete miatt sok ráfér egy ívre. Így hamar megszületett a végeredmény.
  • 3. Vágás: Bizony ennyi kártyanaptár jó sok vágást jelent, de persze ez a modern eszközökkel gyorsan és precízen kivitelezhető.

A végeredmény nem csak szép, de bízunk benne, hogy ugyan olyan hatékony is lesz, mint tavaly! Hiszen a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány tájékoztatása szerint az 1%-os kampánynak köszönhetően a felajánlások összege az elmúlt évben 6 millió forinttal növekedett, amelyhez reméljük a CEWE munkája és támogatása is hozzájárult!

Íme
🙂

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.