Esküvői meghívó készítés egy kicsit másképp
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-372-0011
halasi.istvan@cewe-nyomda.hu

Esküvői meghívó készítés egy kicsit másképp

Nyomdai esettanulmány
Megrendelés: 
Termék: Meghívó (csomagolás csokira)
Méret: 150 x 190 mm
Terjedelem: 1 oldal
Alapanyag: 115g matt műnyomó
Nyomás: 4+0
Kötészet: Vágás
Darabszám: 65 db

Második esettanulmányunk főszereplője a javában zajló esküvői szezon egyik gyöngyszeme, mellyel nyomdánk találkozott.
A választott megrendelés egy nyomdai szempontból viszonylag egyszerűbb termék, viszont a megrendelőink kreativitásának köszönhetően a végeredmény nagyon különleges lett. Anita és András augusztusban tartandó esküvőjük meghívójának elkészítéséhez választotta nyomdánkat.

  • 1. Szerkesztés: Miután felvázolták számunkra az esküvői meghívó ötletet, örömmel vetettük bele magunkat a közös munkába.
    A kigondolt design roppant letisztult volt, így a grafikai szerkesztés kevés időt vett igénybe.
    • 2. Nyomtatás: A jóváhagyást a nyomtatás követte, ez a csekély mennyiségű ívszámnak köszönhetően csupán pár percet vett igénybe.
    • 3. Vágás: Ennek köszönhetően a vágás is villámgyorsan megtörtént. Természetesen a megszokott pontossággal és precizitással.
  • 4. Hajtogatás: Bár megrendelőink nem vették igénybe a hajtogatást, de ha valaki a bejegyzésünknek köszönhetően kedvet kapna a sajátkezű esküvői meghívó gyártásához, akkor javasoljuk, hogy használják ki ezt az opciót. Apróságnak tűnhet, de nagyban segítheti az elkészítést.Részünkről ezzel lezárult a megrendelés, azonban a munka érdemi része valójában csak most következett. Megrendelőink a kézhez vétel után a kinyomtatott meghívókból csoki csomagolást fabrikáltak.Íme a végeredmény:

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.