Szórólap típus fajta
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-236-7217
levente.papp@cewe.hu

Papír vastagság:
115-300 g/m2 matt/fényes műnyomó papír

Méret:
A6, A5, A4

Nyomtatás:
színes
fekete-fehér

Formátum:
egyoldalas
kétoldalas hajtott

Szórólap típus fajta

A tervezés előtt célszerű meghatározni, hogy milyen célt fog szolgálni az adott szórólap – termék vagy szolgáltatás promóciót, brand építést, kedvezmény kommunikációt. Ezek a tényezők könnyedén befolyásolják a szórólap szerkesztés során a típus kiválasztását, mely formáját tekintve lehet egyoldalas, kétoldalas hajtott, vagy perforált.

Egyoldalas szórólap fajta abban az esetben előnyös, ha bizonyos termék, vagy termékcsoport promotálása a cél egy konkrét főüzenettel; a kétoldalas hajtott szórólap lehetőséget biztosít részletesebb leírásokra, komplexebb vizuális megjelenítésre – mivel leginkább prospektusra hasonlít, ezért kiváló típus a brand építéshez; végezetül a perforáció egyértelműen jelzi, hogy a szórólap meglepetést rejt – például kupon formájában.

Bármilyen szórólapot szeretne, nyomdánk számtalan szórólap típus nyomtatását biztosítja kiváló minőségben. Dönthet szabvány, vagy egyedi méretű szórólap tervezés mellett, színes vagy fekete-fehér nyomtatásban. Szerkessze meg ízlés szerint a szórólapot, melyhez mankóul szolgál anyagleadási útmutatónk, ha pedig szeretné a szerkesztést is nyomdánkra bízni, könnyedén jelezheti az ajánlatkérés során.

Kérjen árajánlatot nyomdánktól a kívánt szórólap típusra még ma!

Kapcsolódó bejegyzések