Gyors szórólap készítés Sopronban

Szórólap Sopronban

Papír vastagság:
  • 115-300 g/m2 matt/fényes műnyomó papír
Méret:
  • A6, A5, A4
Nyomtatás:
  • színes
  • fekete-fehér
Formátum:
  • egyoldalas
  • kétoldalas hajtott

 


Szerkessze meg saját ötleteinek megfelelően a szórólapokat! Weboldalunkon elérhető online ajánlatkérő felület segítségével a szórólap nyomtatás Sopronban is kivitelezhető.

Amennyiben már rendelkezik nyomdakész szórólappal, az ajánlatkérés szinte pár kattintás kérdése, az elkészült szórólapokat pedig házhoz szállítjuk Önnek Sopronba. Ha még nem rendelkezik nyomdakész szórólappal, de szeretné önállóan megszerkeszteni, anyagleadási útmutatónkban számtalan szerkesztési tippet talál. Ha pedig szeretné nem csak a szórólap nyomtatást, de a szerkesztést is ránk bízni, kérjük, jelezze az ajánlatkérés során és segítünk elképzeléseit nyomdakész formába önteni!

Számtalan formátum közül választhat ízlés szerint, ráadásul az elkészült szórólapokat igény esetén felület kezeljük matt-, vagy fényes fóliával, esetleg lakkréteggel, melyek mind elegáns megjelenést és tartósságot biztosítanak a nyomatnak. Bárhogy is dönt, ne habozzon. Kérjen ajánlatot nyomdánktól!
Szórólap rendelés Sopronba – Cewe Nyomda
Szórólap termékinformációk:

Papír vastagság: 115-300 g/m2 matt / fényes műnyomó papír
Méret:
A6, A5, A4
Formátum: egyoldalas vagy kétoldalas hajtott
Nyomtatás: színes vagy fekete-fehér
Kötészet: vágás, hajtogatás
Kötészet - opcionális: fóliázás, lakkozás

 

További szórólap oldalak:

Győr » Szombathely » Zalaegerszeg » Pécs » Kecskemét » Kaposvár » Siófok » Székesfehérvár » Eger » Debrecen » Miskolc » Nyíregyháza » Gyula » Szeged » Szolnok » Minta » Papír » Azonnal, gyorsan » Alap » Akció, olcsón » Design » Divat/elrendezés » Típus/fajta » Gyártás » Háttér » Méret » Veszprém » Vác » Szentendre » Budaörs » Vágógép » 1 nap alatt » Tervező program