Szórólap papír
CEWE Magyarország Kft. – 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30
Telefon: +36-20-236-7217
levente.papp@cewe.hu

Papír vastagság:
115-300 g/m2 matt/fényes műnyomó papír

Méret:
A6, A5, A4

Nyomtatás:
színes
fekete-fehér

Formátum:
egyoldalas
kétoldalas hajtott

Szórólap papír

A műnyomó papír, melyet nyomdánk alkalmaz, egy mázolt, enyhén csillogó, felületkezelt papírtípus, mely kiváló a nagy termékképeket megjelenítő prémium szórólapokhoz is.

Egyoldalas szórólap készítés esetében 115-300 g/m2 vastagságú papírok közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. Kétoldalas, hajtott szórólap formátum esetében a maximum papír vastagság 200 g/m2 lehet.

A szórólap papír kiválasztása természetesen attól is függ, hogy mit szeretne kommunikálni a szórólapon – amennyiben prémium szolgáltatást, terméket szeretne promotálni, célszerű a vastagabb papír, illetve extra felületkezelés alkalmazása. Az extra felületkezelés nem csupán az anyag igényességét növeli, hanem rendkívül tartós védelmet garantál a nyomat számára. Felületkezelési lehetőségeink közül ízlés szerint választhat matt vagy fényes fóliázás közül, továbbá igény szerint lakkozzuk a szórólapokat.

Válassza ki ízlés szerint a szórólap papír és kérjen ajánlatot még ma! Nyomdánk garantálja a gyors elkészülési időt minden szórólap esetében.

Kapcsolódó bejegyzések