Szórólapok szabvány és egyedi méretben

Szórólap méretek

Papír vastagság:
  • 115-300 g/m2 matt/fényes műnyomó papír
Méret:
  • A6, A5, A4
Nyomtatás:
  • színes
  • fekete-fehér
Formátum:
  • egyoldalas
  • kétoldalas hajtott

 


Nyomdánk a szabvány méretek mellett egyedi szórólap méretek gyártását is vállalja. Szórólap nyomtatás esetében a legnépszerűbb szabvány méretek a kisebb A5 és A6 formátumok, melyet ízlés szerinti vastagságú műnyomó papírra nyomtatunk egyoldalas, vagy kétoldalas nyomással. Természetesen egyedi méretek esetén is mind a papír vastagság, mind a nyomtatási formátum is szabadon választható.

Tervezze meg a szórólapot, vagy ha szeretné a szórólap tervezést is nyomdánkra bízni, jelezze az ajánlatkérés során. Amennyiben az önálló tervezés mellett dönt, kérjük, ügyeljen az anyagleadási útmutatónkban szereplő pontokra, mely segítségére lesz a nyomdakész anyag elkészítésében.

Nyomdakész anyag esetében 3 méretet szükséges figyelembe venni – vágott méret, kifutó, kifutóval növelt méret. A késztermék a vágott méretet takarja, a kifutó levágásra kerül, tehát a kívánt méret eléréséhez kérjük, ne feledkezzen meg a kifutóról, illetve a vágójelek/passzerjelek elhelyezéséről.

Kérjen ajánlatot nyomdánktól bátran szabvány, vagy egyedi méretű szórólap nyomtatásra!
Szórólap szerkesztés különböző méretekben
Szórólap termékinformációk:

Papír vastagság: 115-300 g/m2 matt / fényes műnyomó papír
Méret:
A6, A5, A4
Formátum: egyoldalas vagy kétoldalas hajtott
Nyomtatás: színes vagy fekete-fehér
Kötészet: vágás, hajtogatás
Kötészet - opcionális: fóliázás, lakkozás

 

További szórólap oldalak:

Sopron » Győr » Szombathely » Zalaegerszeg » Pécs » Kecskemét » Kaposvár » Siófok » Székesfehérvár » Eger » Debrecen » Miskolc » Nyíregyháza » Gyula » Szeged » Szolnok » Minta » Papír » Azonnal, gyorsan » Alap » Akció, olcsón » Design » Divat/elrendezés » Típus/fajta » Gyártás » Háttér » Veszprém » Vác » Szentendre » Budaörs » Vágógép » 1 nap alatt » Tervező program