Szórólap készítés a CEWE Nyomdánál

Szórólap nyomtatás gyorsan

Szórólap nyomtatás

Papír vastagság:
  • 115-300 g/m2 matt/fényes műnyomó papír
Méret:
  • A6, A5, A4
Nyomtatás:
  • színes / fekete-fehér
Formátum:
  • egyoldalas / kétoldalas hajtott

 

  • Szórólap

Lehet Ön profi nyomdai megrendelő, vagy ha úgy könnyebb, csak mondja el igényeit, mi pedig gyorsan és hatékonyan elkészítjük szórólapját!

CEWE Nyomda – Szórólap, mindig akciós áron!

Az egyszerű és gyors kommunikáció alappillére a szórólap, mely sokrétű szerepet tölt be: informál, felkelti a figyelmet valamilyen esemény, vagy akció iránt, sőt akár aktivitásra is sarkalhat, hiszen tartalmazhat perforált kitöltendő, visszaküldendő részt, vagy akár sorsjegyet is. A szórólapot eljuttathatjuk a célszemélyekhez postaládába dobva, vagy osztogatva, de használhatjuk rendezvényen, vagy akár az üzletünkben is. Optimális esetben a szórólap feladatához és kézbesítési módjához igazodik a mérete, papírminősége, kivitele és kötészete – mindezekben a CEWE Nyomda széles kínálatával áll megrendelői szolgálatára. Bármilyen szórólapot is álmodik meg magának, mi gyorsan és rendkívül kedvező áron elkészítjük!
Szórólap készítés gyorsan
Szórólap termékinformációk:

Papír vastagság: 115-300 g/m2 matt / fényes műnyomó papír
Méret:
A6, A5, A4
Formátum: egyoldalas vagy kétoldalas, hajtott
Nyomtatás: színes vagy fekete-fehér
Kötészet: vágás, hajtogatás
Kötészet - opcionális: fóliázás, lakkozás

Német minőség egyedi szórólap készítés esetén is

A CEWE budapesti nyomdája a legmodernebb digitális technológiával felszerelt: a szakértelemmel üzemeltetett Indigo nyomdagépek révén a német minőségi sztenderdek szerint színvonalat biztosítjuk. Mivel az ofszet technológiával szemben a digitális nyomtatásnál nincs szükség nyomólemezre, így nem csak gyorsan készülnek el a termékek, hanem akár a nagyszámú szórólap variációk, vagy az egyesével perszonalizált nyomatok is könnyen és hatékonyan megvalósíthatók. Szórólapját az igények szerint színes vagy fekete-fehér, egy vagy két oldalas, illetve hajtott kivitelben is elkészítjük, a leggyakoribb méretek – A6, A5, A4 – mellett akármilyen egyedi formátumban is.

Zökkenőmentes nyomdai anyagleadás

A szórólap tervezés teljes szabadságát biztosítjuk Önnek. Ha a nyomdakész grafikai anyag leadásakor figyelembe veszi részletes útmutatónk paramétereit, garantáltan zökkenőmentesen és gyorsan tudjuk elkészíteni szórólapját. Ajánljuk figyelmébe tapasztalt nyomdászaink legfontosabb tanácsait is a nyomdai anyagleadás megkönnyítéséhez: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Bízza magát grafikusainkra!

Ha azonban nincs ideje, vagy lehetősége a szórólap tervezéssel foglalkozni, bízza magát ránk. Profi grafikusaink már számtalan szórólapot készítettek ügyfeleinknek, így a kéréseket és megrendelői szempontokat nagy rutinnal tudják figyelembe venni, a vizuális megjelenítésre pedig javaslatokat adni. Kérjük, az ajánlatkérő felület kitöltése során tüntesse fel, ha szeretné igénybe venni grafikusaink munkáját.

Szórólap minták és javaslatok

A szórólap készítés komplex feladat! Átgondolandó, hogy miként is nézzen ki és mit tartalmazzon a reklámanyagunk, majd ez milyen papíron és kivitelben valósuljon meg. Merítsen ötletet referencia anyagainkból és ne habozzon akár különlegesebb nyomdai megvalósítást – lakkozás, fóliázás, egyediesítés – is választani a magas minőségű, illetve prémium szórólapok készíttetésekor. Már az általunk kínált legegyszerűbb 115 g-os fényes műnyomó papír is kiváló megjelenést biztosít szórólapjának, ám a további lehetőségek tárháza széles. Amire érdemes ügyelni: hajtott kivitel esetén a szórólap készítésnél a kevésbé vastag alapanyag ideális, ellenkező esetben a papír könnyen megtörhet.

Rendelés és Ajánlatkérés – Percek alatt!

A szórólap rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű. Kérje árajánlatunkat online felületünkön szórólap kiválasztott paramétereinek megadásával, amelyek meghatározásában igény esetén munkatársunk készséggel segít Önnek. Ha kérdése, vagy egyedi igénye van, keresse kollégánkat:

Hudák Ádám
Telefon: +36 20 236 7217
Email: adam.hudak@cewe.hu

Az árajánlat elfogadása után a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is szórólapját!

Átvétel: szállítási és fizetési módok

Elkészült szórólapjait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön előzetesen, banki átutalással kiegyenlíti nyomdai számláját, akkor megrendelését – értékhatártól függetlenül – ingyenesen házhoz szállítjuk! Lehetősége van még a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat: Szállítási és fizetési módok

További szórólap oldalak:

Sopron » Győr » Szombathely » Zalaegerszeg » Pécs » Kecskemét » Kaposvár » Siófok » Székesfehérvár » Eger » Debrecen » Miskolc » Nyíregyháza » Gyula » Szeged » Szolnok » Minta » Papír » Azonnal, gyorsan » Alap » Akció, olcsón » Design » Divat/elrendezés » Típus/fajta » Gyártás » Háttér » Méret » Veszprém » Vác » Szentendre » Budaörs » Vágógép » 1 nap alatt » Tervező program