Stancolt dosszié készítés a CEWE Nyomdánál

Kérjen stancolt dosszié árajánlatot bátran!

Stancolt dosszié készítés kis - és nagyvállalatok számára

Stancolt dosszié nyomtatás

Papír vastagság: 300-350 g/m2 matt / fényes műnyomó papír

Méret: egyedi

Nyomtatás:

  • színes
  • fekete-fehér

 

  • Stancolt dosszié
Lehet Ön profi nyomdai megrendelő, vagy ha úgy könnyebb, csak mondja el igényeit, mi pedig gyorsan és precízen elkészítjük stancolt dossziéit!

CEWE Nyomda – fémjelezze cégét minőségi stancolt dosszié

A céges dosszié kis- és nagyvállalatok számára egyaránt fontos, hiszen az nem csupán az iratok, brossúrák tárolására hivatott, hanem egyben kiváló reklámhordozó is. Legyen szó üzleti megbeszélésről, kiállításról, fontos vállalati rendezvényről, konferenciáról, a cég logójával, arculati elemeivel dekorált stancolt dosszié az a prémium – de szerencsére nem nagy költségű – elem, amely súlyt ad a megjelenésnek. Emiatt is fontos, hogy az egyedi dosszié kiváló minőségű nyomdatermék legyen, mely partnerei, ügyfelei számára fémjelzi cégének színvonalát! Tapasztalja meg a CEWE Nyomdában alkalmazott technológiák magas színvonalát, melyet az eddig elkészített stancolt dossziék is bizonyítanak megrendelőink számára.
Stancolt dosszié nyomtatás minta

Stancolt dosszié termékinformációk:


Papír vastagság: 300-350 g/m2 matt / fényes műnyomó papír
Nyomtatás: színes vagy fekete-fehér
Kötészet: vágás, stancolás
Kötészet - opcionális: fóliázás, lakkozás
 
Kiváló technológiák kiváló eredménye

A CEWE Nyomda modern, kvalitást biztosító, a költséghatékonyságot is elősegítő digitális nyomdagépekkel és kötészeti technológiákkal, valamint képzett munkaerővel dolgozik budapesti üzemében. Mindezek segítenek hozzá minket, hogy gyorsan, rugalmasan és professzionálisan szolgáljuk ki ügyfeleinket olyan összetett feladatok esetében is, mint a stancolt termékek, dossziék előállítása. A stancolt dossziékat jó minőségű – matt vagy fényes – műnyomó papírból készítjük, amelyek fóliázás vagy lakkozás után még inkább prémium érzetet kelthetnek.

Nyomdai leadás – körültekintően!

A teljes tervezési és grafikai szabadságot biztosítjuk megrendelőinknek, azonban mielőtt megálmodja mappáját, érdemes érdeklődni kollégáinknál a már korábban elkészült dossziéforma-mintákról. Ezek nem csak segíthetik a tervezést, hanem megfelelőség esetén a költségeket is csökkenthetik, hiszen így nincs szükség külön stancszerszám gyártásra. A nyomdai elkészítése előtt tanulmányozza részletes útmutatónkat a hibamentes anyagleadáshoz. További tanácsokat talál itt: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Tervezés, anyagleadás – segítünk!

Ha nincs pontos elképzelése, vagy tapasztalata a stancolt dossziék tervezését, anyagleadását illetően, tapasztalat grafikusaink segítenek, legyen szó a mappa kiterített formájáról, a vizuális kivitelezéséről, vagy a körülvágás nyomdai előkészítéséről! Kérjük, az ajánlatkérő felület kitöltése során tüntesse fel, ha szeretné igénybe venni grafikusaink munkáját.

Egységben az erő

A stancolt dosszié kettős funkcióját – hogy egy hordozóeszköz és egyben reklámfelület – a tervezéskor sem szabad szem elől téveszteni. Nagyon fontos előre meghatározni, hogy a későbbiekben milyen méretű és mennyiségű iratot, prospektust vagy más dokumentumot szeretnénk benne tartani, és például lefűzve tároljuk-e majd az irodánkban, vagy üzletkötőink nap mint nap közlekednek vele. Hiszen ez meghatározza nem csak a nagyságát, de a gerincvastagságát is, vagy, hogy mondjuk kellenek-e rá erős fülek. A stancolt dosszié méretét nem szabad alultervezni, de nem érdemes „túltervezni” sem. Hiszen az is kellemetlen, ha a mappa kidagad az iratoktól, de az sem elegáns, ha csak lötyög benne a tartalom. Ne feledkezzünk meg a mappa elején, vagy belső fülén a névjegykártya elhelyezésére alkalmas felület kialakításáról sem! Mindemiatt, és az egységes kivitelt és designt ugyancsak figyelembe véve, célszerű megfontolni az egyidejű névjegykártya, brossúra, katalóguskészítést is, hogy minden céges információt egy igényes kompakt csomaggal tudjunk prezentálni!

Rendelés és Ajánlatkérés – Percek alatt!

A stancolt dossziérendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű. Kérje árajánlatunkat online felületünkön a dosszié kiválasztott paramétereinek megadásával, amelyek meghatározásában igény esetén munkatársunk készséggel segít Önnek.

Ha kérdése, vagy egyedi igénye van, keresse kollégánkat:

Hudák Ádám
Telefon: +36 20 236 7217
Email: adam.hudak@cewe.hu

Az árajánlat elfogadása után a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is stancolt dossziéit!

Átvétel: szállítási és fizetési módok

Elkészült stancolt dossziéit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön előzetesen, banki átutalással kiegyenlíti nyomdai számláját, akkor megrendelését – értékhatártól függetlenül – ingyenesen házhoz szállítjuk! Lehetősége van még a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat: Szállítási és fizetési módok