Roll-Up banner készítés a CEWE Nyomdánál

Kérjen Roll-Up banner árajánlatot bátran!

Roll-Up banner készítés gyorsan - Cewe Nyomda

Roll-Up banner nyomtatás

Anyaga:
egyoldalas
- 300 g/m2 ponyva; szürkehátú roll-up film; fényblokkolós roll-up film
kétoldalas - fényblokkolós roll-up film

Méret:
egyoldalas - 85x200 cm, 100x200 cm, 120x200 cm, 150x200 cm
kétoldalas - 85x200 cm

 

  • Roll-up banner
Lehet Ön profi nyomdai megrendelő, vagy ha úgy könnyebb, csak mondja el igényeit, mi pedig gyorsan és színvonalasan elkészítjük roll-up bannerét!

CEWE Nyomda – roll-up: tökéletes rendezvényeszköz tökéletes kivitelben

A roll-up rendkívül népszerű marketingkommunikációs eszköz, mely szinte minden rendezvény – szakmai konferencia, prezentáció, kiállító stand, hoszteszpromóció – kötelező vizuális eleme. Nem véletlenül, hiszen az eszköz komoly dekorációs funkcióval bír, elegáns külleme profi megjelenést garantál minden környezetben. Népszerűségének titka a roll-up bannerek gyors gyárthatóságban és a szerkezet egyszerűségében rejlik. Míg ez utóbbi könnyedén szállítható és a kihelyezése sem igényel szakértelmet, addig a vizuális tartalmat biztosító, standard méretű roll-up bannernyomatokat könnyű elkészíteni és cseréni. A CEWE Nyomda ezeken felül garantálja a roll-up bannerek kiváló, tartósan színhű nyomatminőségét is!
Roll-up készítés minta

Roll-up banner termékinformációk:


Formátum: egyoldalas vagy kétoldalas
Anyaga: egyoldalas - 300 g/m2 ponyva; szürkehátú roll-up film; fényblokkolós roll-up film
kétoldalas - fényblokkolós roll-up film
Méret:
egyoldalas - 85x200 cm, 100x200 cm, 120x200 cm, 150x200 cm
kétoldalas - 85x200 cm
Nyomtatás: színes vagy fekete-fehér
Kiegészítők: roll-up szerkezet, hordozó táska
 
Minőségi roll-up nyomtatás és szerkezet egy helyen!

A roll-up banner készítés során a változatlan minőségű, hosszú élettartam érdekében kültéri, UV álló festéket alkalmazunk. A CEWE Nyomdánál az egyoldalas roll-up négyféle standard méretben elérhető a legnépszerűbb álló formátumtól akár a másfélszer két méteres nagyságig. Ehhez igény szerint választható alapanyag: ponyva, roll-up film, vagy fényblokkolós roll-up film. Ez utóbbit biztosítjuk a kétoldalas roll-uphoz is, mely 85x200 cm-ben készíthető el. A roll-up banner 2 módon is megrendelhető:
  • egyoldalas – nyomat + fém színű roll-up szerkezet hordozható táskával
  • kétoldalas – csak a nyomat VAGY nyomat + fém színű roll-up szerkezet hordozható táskával


Anyagleadás biztosan, gyorsan

A roll-up vizuális felületének megtervezése során csak a kiválasztott méretre kell ügyelnie, minden másban tökéletes szabadságot biztosítunk Önnek. Ha a nyomdakész grafikai anyag leadásakor figyelembe veszi részletes útmutatónk paramétereit, biztosan és gyorsan tudjuk elkészíteni a nyomatot. Ajánljuk figyelmébe nyomdászaink legfontosabb tanácsait is a nyomdai anyagleadás megkönnyítéséhez: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Forduljon grafikusainkhoz bizalommal!

Kíváncsi a véleményünkre, tapasztalt grafikusaink javaslataira? Szívesen elvállaljuk roll-up bannere teljeskörű megtervezését, ha ez az egyszerűbb és hatékonyabb megoldás az Ön számára. Forduljon hozzánk bizalommal! Kérjük, az ajánlatkérő felület kitöltése során tüntesse fel, ha szeretné igénybe venni grafikusaink munkáját.

Előrelátóan tervezzünk a roll-uppal

Mindegy, hogy milyen célból, milyen rendezvényre rendeljük meg a roll-up bannerünket, tervezzük úgy, hogy azt több alkalommal is fel tudjuk használni. Mind a méret, mind a grafika kiválasztásánál gondoljuk át, hogy a későbbiekben még hol, milyen célra tudjuk alkalmazni a roll-upot. Hogy ne menjünk messzire: férjen el az irodánkban vagy üzletünkben, hiszen a roll-up állandó dekorációs elemként is kiváló. Lehet előtte fotót készíteni bármilyen termékről, modellről, vagy akár a munkatársakról. Így két rendezvény között is hasznosíthatjuk az eszközt, szerencsére nagyon egyszerűen lebontható, és installálható, akárhányszor újabb helyszínen van rá szükségünk.

Rendelés és Ajánlatkérés – Percek alatt!

A roll-up bannerrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű. Kérje árajánlatunkat online felületünkön a roll-up kiválasztott paramétereinek megadásával, amelyek meghatározásában igény esetén munkatársunk készséggel segít Önnek.

Ha kérdése, vagy egyedi igénye van, keresse kollégánkat:

Hudák Ádám
Telefon: +36 20 236 7217
Email: adam.hudak@cewe.hu

Az árajánlat elfogadása után a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is roll-up bannerét!

Átvétel: szállítási és fizetési módok

Elkészült roll-up bannerét átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön előzetesen, banki átutalással kiegyenlíti nyomdai számláját, akkor megrendelését – értékhatártól függetlenül – ingyenesen házhoz szállítjuk! Lehetősége van még a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat: Szállítási és fizetési módok