Rajtszám készítés a CEWE Nyomdánál

Kérjen rajtszám árajánlatot bátran!

Rajtszám készítés gyorsan - Cewe Nyomda

Rajtszám nyomtatás

Papír vastagság: 115-300 g/m2 matt / fényes műnyomó papír

Méret: egyedi

Formátum:

  • egyoldalas
  • kétoldalas

 

  • Rajtszám
Lehet Ön profi nyomdai megrendelő, vagy ha úgy könnyebb, csak mondja el igényeit, mi pedig gyorsan és pontosan elkészítjük perszonalizált rajtszámait.

CEWE Nyomda – rajtolunk a rajtszámokért!

Sportversenyek, kulturális események és még számos program elengedhetetlen kelléke a rajtszám. Amellett, hogy ki kell állniuk a rövid ideig tartó, de annál nagyobb igénybevételt, a rajtszámok – funkciójukból adódóan – egyes elemeikben különbözőek. Hiszen minden induló más sorszámot kap, de számos rajtszámon megtalálható a név is, vagy akár színkódokkal, illetve különböző szponzorlogókkal vannak elkülönítve az egyes részversenyek, megmérettetések. A CEWE Nyomda számára nem okoz problémát az akár több ponton is perszonalizált nyomatok elkészítése, munkatársaink minden alkalommal nagy odafigyeléssel követik az egyediesített rajtszámok elkészülését.
Rajtszám nyomtatás minta

Rajtszám termékinformációk:


Papír vastagság: 115-300 g/m2 matt / fényes műnyomó papír
Méret:
egyedi
Formátum: egyoldalas vagy kétoldalas
Nyomtatás: színes vagy fekete-fehér
Kötészet: vágás, sorszámozás, perszonalizálás
Kötészet - opcionális: fóliázás, lakkozás, lyukasztás, laminálás
 
Perszonalizálás extra költségek nélkül

A modern Indigo nyomdagépeink által biztosított digitális technológia sajátossága, hogy – ellentétben a hagyományos ofszet eljárással – a rajtszám nyomtatás előtt nem szükséges nyomólemez készítés. Így a perszonalizálás nem jelent extra költséget akkor sem, ha ez darabonként egyediesített példányokat jelent. A rajtszámok perszonalizálható elemei:
  • sorszám
  • név
  • szponzor
  • szín
A rajtszámok jó minőségű papír alapanyaga további eljárásokkal, például fóliázással, lakkozással, vagy akár laminálással még tartósabbá tehető, ha a verseny hossza, vagy körülményei – például nedves terep – megköveteli azt. Szükség esetén lyukasztással vagy fúrással a rögzítő eszköznek is helyet lehet biztosítani. Ismerje meg kötészeti eszköztárunkat részletesebben.

Precíz anyagleadás – útmutatónkkal

Tervezze meg rajtszámait tetszőleges méretben, a nyomtatást pedig bízza a CEWE Nyomdára. A nyomdakész grafikai állomány precíz elkészítéséhez ajánljuk figyelmébe anyagleadási segédletünket, illetve nyomdászaink összegyűjtött javaslatait: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Nincs akadály a grafikai megvalósításban!

Nem tudja, hogy milyen az ideális rajtszám, vagy egyszerűen nincs ideje, lehetősége foglalkozni a grafikai megvalósítással? Ez nem jelenthet akadályt, hiszen a CEWE Nyomda grafikusai örömmel állnak a rendelkezésére. Bízza rájuk magát nyugodt szívvel! Kérjük, az ajánlatkérő felület kitöltése során tüntesse fel, ha szeretné igénybe venni grafikusaink munkáját.

Sok jó elem kis helyen is elfér

A rajtszám nem tartozik a nagyon bonyolult tervezésű grafikai anyagok közé, de azért odafigyelést igényel. Hiszen számos vizuális elem kerül egy felületre, s ezeket nem árt egységbe hozni. Kétségkívül minden rajtszám legfontosabb része maga a középen elhelyezkedő és minden szituációban – sárban, szélben, esőben, távolról is – jól látható perszonalizált sorszám. Emellett azonban az adott megmérettetés, vagy versenyszám neve és arculati elemei, az induló neve, sok esetben néhány – szintén a sorszámmal ellátott – letéphető kupon (étkezésé, öltözőjé), és nem utolsó sorban a támogatók logói is helyet kell, hogy kapjanak. Érdemes odafigyelni ez utóbbiaknál is a láthatóságra, hiszen azt egyetlen szponzor sem értékeli, ha jelenléte nem éri el az észlelési határt.

Rendelés és Ajánlatkérés – Percek alatt!

A rajtszámrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű. Kérje árajánlatunkat online felületünkön a rajtszámok kiválasztott paramétereinek megadásával, amelyek meghatározásában igény esetén munkatársunk készséggel segít Önnek.

Ha kérdése, vagy egyedi igénye van, keresse kollégánkat:

Hudák Ádám
Telefon: +36 20 236 7217
Email: adam.hudak@cewe.hu

Az árajánlat elfogadása után a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is rajtszámait!

Átvétel: szállítási és fizetési módok

Elkészült rajtszámait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön előzetesen, banki átutalással kiegyenlíti nyomdai számláját, akkor megrendelését – értékhatártól függetlenül – ingyenesen házhoz szállítjuk! Lehetősége van még a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat: Szállítási és fizetési módok