Névjegykártya készítés a CEWE Nyomdánál

Kérjen névjegykártya árajánlatot bátran!

Névjegykártya készítés gyorsan – Cewe Nyomda

Névjegykártya nyomtatás

Papír vastagság: 300 g/m2 matt/fényes műnyomó papír

Méret:

  • 90x50 mm
  • 85x55 mm
  • egyedi méret
Formátum:
  • egyoldalas
  • kétoldalas

 

  • Névjegykártya
Lehet Ön is profi nyomdai megrendelő, vagy ha úgy könnyebb, csak mondja el igényeit, mi pedig gyorsan és egyszerűen elkészítjük névjegykártyáját!

CEWE Nyomda – névjegykártyánk a névjegyünk

Bármennyire is digitalizálódik az életünk, a klasszikus névjegykártyák kora még nem járt le! A névjegykártya ma is a személyes üzleti kapcsolatfelvétel elengedhetetlen része, amely kinézetével, stílusával és tartalmával megalapozza az első benyomást. A CEWE Nyomda széles papírválasztékával, rugalmas méretkezelésével és gyors, minőségi nyomdai kivitelezéssel – sőt, igény szerint grafikai szolgáltatással is – segít Önnek, hogy olyan névjegykártyával mutatkozzon be partnereinek, amely elősegíti a sikeres együttműködést. Hiszen az Ön névjegye a mi névjegyünk is!
Névjegykártya készítés gyorsan

Névjegykártya termékinformációk:


Papír vastagság:
300 g/m2 matt műnyomó papír
Méret: 90x50 mm és 85x55 mm szabvány méretek vagy egyedi méretek
Nyomtatás: egyoldalas vagy kétoldalas, színes vagy fekete-fehér
Kötészet: vágás
Kötészet - opcionális: fóliázás, lakkozás
 
Névjegykártya készítés költséghatékonyan, rugalmasan

A CEWE Nyomda a névjegykártya nyomtatást Budapesten, magas minőséget biztosító prémium Indigo digitális nyomdagépekkel végzi, melyet nagy tapasztalattal rendelkező, képzett nyomdász munkatársak felügyelnek. A digitális technológiának köszönhetően a névjegykártya nyomtatás kis és nagy példányszámban is egyaránt költséghatékonyan rendelhető. Rugalmasan tudunk alkalmazkodni ügyfeleink nap mint nap felmerülő névjegykártya igényeihez, legyen szó akár standard vagy egyedi méretről, egy vagy két oldalas, illetve színes vagy fekete fehér nyomásról, valamint akár a kötészeti – fóliázási, lakkozási – fázisokról.

Anyagleadás profiknak és haladóknak

Profi, grafikai stúdióval rendelkező ügyfeleink számára az anyagleadást a névjegykártya készítéshez is igyekszünk megkönnyíteni. Az anyagleadási útmutatónk segítségével még hatékonyabban és gyorsabban megy a névjegykártyák nyomdai kivitelezése. Ha Ön valamennyire ért a nyomdai előkészítéshez, de nem minden nap fordul nyomdához, akkor ajánljuk, hogy anyageladás előtt olvassa el nyomdászaink legfontosabb 10 tanácsát: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Forduljon grafikusainkhoz!

Természetesen akkor is szívesen elkészítjük névjegykártyáját, amennyiben egyáltalán nem rendelkezik saját grafikussal, illetve nyomdai ismeretekkel. Szakképzett, gyakorlott grafikusaink rendelkezésére állnak ügyfeleinknek, hogy a névjegyek nyomdai előkészítése minél gyorsabb és professzionálisabb legyen. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, azt az ajánlatkérő felület kitöltése során, kérjük tüntesse fel.

Névjegykártya design és tervezés

A névjegykártya szerepe az információhordozáson túl az, hogy már első ránézésre képviselje tulajdonosát, tükrözze a cég profilját és minőségét. Nem mindegy, hogy milyen betűtípust, színeket, hátteret választunk, de a papír milyensége, a fólia, vagy a lakk is emelheti a névjegy igényességét. Legyünk tekintettel az aktuális design trendekre, de az ésszerűséget és a funkciót is tartsuk szem előtt! Figyelemfelkető lehet például az egyedi méretű névjegykártya, de bosszantóvá is válhat, ha nem fér be a névjegykártya tartóba, vagy a tárcánkba. A megfelelő design kiválasztásához használja segítségül referenciáinkat.

Rendelés és Ajánlatkérés – Percek alatt!

A névjegykártya rendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű. Kérje árajánlatunkat online felületünkön a névjegykártya kiválasztott paramétereinek megadásával, amelyek meghatározásában igény esetén munkatársunk készséggel segít Önnek.

Ha kérdése, vagy egyedi igénye van, keresse kollégánkat:

Hudák Ádám
Telefon: +36 20 236 7217
Email: adam.hudak@cewe.hu

Az árajánlat elfogadása után a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is névjegykártyáit!

Átvétel: szállítási és fizetési módok

Elkészült névjegyeit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön előzetesen, banki átutalással kiegyenlíti nyomdai számláját, akkor megrendelését – értékhatártól függetlenül – ingyenesen házhoz szállítjuk! Lehetősége van még a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat: Szállítási és fizetési módok