Egyedi céges naptár a legjobb, amit a partnereinek adhat

Kérjen naptár árajánlatot bátran!

Naptár nyomtatás Budapesten – Cewe Nyomda


 

  • Naptár
Lehet Ön profi nyomdai megrendelő, vagy ha úgy könnyebb, csak mondja el igényeit, mi pedig gyorsan és hatékonyan elkészítjük a naptárat, amelyet megálmodott!

CEWE Nyomda – naptárak rendkívüli választékban!

Bármilyen méretű és fajtájú naptár megrendeléséről is legyen szó, egy biztos: olyan nyomdai terméket kapunk, amelyben a funkcionalitás, a kreativitás és a promóciós érték tökéletes ötvöződik. A jól eltalált naptár a hasznosságán túl dekorációs eleme is az irodának, mindig szem előtt van az asztalon vagy a falon, így saját munkatársaink és partnereink számára is kiváló ajándék. A CEWE Nyomda az asztali, fali és tervezőnaptárakat rendkívül széles választékban tudja előállítani, a variációk tárháza szinte végtelen. Önnek nincs más dolga, mint megosztani velünk elképzeléseit, és rövid időn belül megvalósítjuk a kívánt naptárat.
Klasszikus és egyedi méretű naptár készítés gyorsan

Naptár termékinformációk:


Papír vastagság: 250 g/m2 matt / fényes műnyomó papír
Méret:
falinaptár: A4, A3, egyedi méretek; asztali naptár: 29,7 x 10 cm
Típus:
falinaptár vagy asztali naptár
Nyomtatás: színes vagy fekete-fehér
Maximális ívmennyiség: a papír vastagságának függvényében változik
Kötészet: vágás, lyukasztás, spirálozás
Kötészet - opcionális: fóliázás, lakkozás
 
Szólítsa meg ügyfeleit, akár perszonalizált naptárral!

Ha igazán meg akarja lepni partnereit, akkor – részben vagy teljesen – egyedi, nekik szóló oldalakkal is elkészítheti naptárát. A CEWE Nyomda a fejlett Indigo digitális nyomdagépeknek köszönhetően ezt nem csak a német sztenderdnek megfelelő magas színvonalon, hanem rendkívül költséghatékonyan tudja kivitelezni. Ráadásul termékeinkből csak annyit kell rendelnie, amennyire valóban szüksége van, hiszen a példányszám nem minimalizált. Asztali naptárát fekvő formátumban, falinaptárát a megszokott A4 és A3 formátum mellett bármely tetszőleges méretben is választhatja. A 250 g-os fényes vagy matt műnyomó papírt az elképzelésének megfelelő színes vagy fekete-fehér nyomattal látjuk el, amelyet kötészeti megoldásaink, a minőségi spirálozás, valamint igény szerint fóliázás, illetve lakkozás tehet még exkluzívabbá. Kötészeti lehetőségeinket ismerje meg részletesen.

Hibamentes nyomdai anyagleadás

Tervezze meg saját igényei szerint egyedi naptárát, mely lehet fali, illetve asztali naptár típus is, a nyomtatást pedig bízza a CEWE Nyomdára. A nyomdakész grafikai anyagleadáshoz itt talál segítséget. Emellett a gyors, hibamentes kivitelezés érdekében szakképzett nyomdászaink is összefoglalták legfontosabb tanácsaikat: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Grafikusaink segítenek!

Nincs kedve, ideje, lehetősége elmerülni a számos naptársablon között? Ez ne tartsa vissza, hiszen nagy rutinnal bíró grafikusaink örömmel állnak a rendelkezésére és segítenek a céljainak legmegfelelőbb típus kiválasztásában, előkészítésében. Kérjük, az ajánlatkérő felület kitöltése során tüntesse fel, ha szeretné igénybe venni grafikusaink munkáját.

Ezerarcú naptárdesign

A naptártípus kiválasztásakor egyaránt érdemes ügyelni az alkalmazhatóságra és a kreatív vizuális kivitelezési lehetőségekre. Az igényes, nagy grafikával, fotóval ellátott naptároldalak élményt nyújtanak a szemlélőnek, szívesen pillantunk rá akkor is, ha épp nem jegyzetelünk rá. Természetesen fontos, hogy a képi világ kötődjön cégünkhöz, még ha csak indirekt módon is, a logó megjelenítése pedig kötelező elem minden oldalon. Hogy a naptár szerkezete, cellái milyenek, azt aszerint válasszuk meg, hogy a felhasználók részére vélhetően mi a legideálisabb, legpraktikusabb megoldás.

Rendelés és Ajánlatkérés – Percek alatt!

A naptárrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű. Kérje árajánlatunkat online felületünkön a naptár kiválasztott paramétereinek megadásával, amelyek meghatározásában igény esetén munkatársunk készséggel segít Önnek.

Ha kérdése, vagy egyedi igénye van, keresse kollégánkat:

Hudák Ádám
Telefon: +36 20 236 7217
Email: adam.hudak@cewe.hu

Az árajánlat elfogadása után a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is naptárát!

Átvétel: szállítási és fizetési módok

Elkészült katalógusait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön előzetesen, banki átutalással kiegyenlíti nyomdai számláját, akkor megrendelését – értékhatártól függetlenül – ingyenesen házhoz szállítjuk! Lehetősége van még a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat: Szállítási és fizetési módok