Molinó készítés a CEWE Nyomdánál

Kérjen molinó árajánlatot bátran!

Molinó készítés gyorsan - Cewe Nyomda

Molinó nyomtatás

Anyaga: 450 g/m2 öntött ponyva

Méret: tetszőleges

Formátum: egyoldalas; kétoldalas fényzáró réteggel

 

  • Molinó
Lehet Ön profi nyomdai megrendelő, vagy ha úgy könnyebb, csak mondja el igényeit, mi pedig gyorsan és hatékonyan elkészítjük molinóját!

CEWE Nyomda – molinó magas minőségben

Molinó alkalmazásával kültéren és beltéren is elhelyezhető nagyméretű reklámfelület, amely a hirdetési eszköz tartósságának, könnyű installálásának és tárolásának köszönhetően ráadásul több alkalommal, több helyszínen is felhasználható. Akciós- és üzletfeliratok, kirakatdekorációk, eseményeken való márkamegjelenések, irányító jelzések – ezek a leggyakoribb molinófelhasználási területek, de a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Nincsen rosszabb azonban egy szemcsés, élettelen, fakó molinónál, amely a pozitív benyomás helyett éppen ellenkező hatást ér el. A CEWE Nyomda biztosítja a molinó magas nyomat- és alapanyagminőségét, ami garantálja a reklámeszköz hatékony és hosszú távú felhasználását.
Szórólap készítés gyorsan

Molinó termékinformációk:


Anyaga: 450 g/m2 öntött ponyva
Méret:
tetszőleges
Formátum: egyoldalas; kétoldalas fényzáró réteggel
Nyomtatás: színes vagy fekete-fehér
Opcionálisan választható: laminálás, lakkozás - ez elsősorban kültéri felhasználás esetén javasolt
Kiegészítők: zseb készítés, ringlizés
 
Akár 15 méteres, tökéletes nyomat

A CEWE Nyomda a molinókat budapesti üzemében, kifejezetten reklámanyagok előállítására is fejlesztett Canon IPF 8300-as nagy formátumú plottereken nyomtatja, melyek egyedülálló színvisszaadásra és fotóminőségű nyomatok előállítására képesek! A molinónyomat maximális szélessége (1,029 m) mellett a hosszúsága akár 15 méter is lehet. A molinók alapanyaga a rendkívül strapabíró öntött ponyva, mely nagy igénybevételnek is kitehető, hisz rugalmassága mellett kiválóan bírja a terhelést. Igény esetén a molinókat ringlizzük, mely szolgáltatás ingyenes. Lehetőség van továbbá blockout, azaz olyan kétoldalas molinó nyomtatásra is, melynél a két öntött ponyva molinó közé fényzáró réteg kerül. Így a nyomat mindkét oldalról zavartalanul, jól látható.

Hibamentes anyagleadás

A molinótervezés teljes szabadságát biztosítjuk Önnek! Kérjük, a grafika nyomdai elkészítése előtt tanulmányozza részletes útmutatónkat a hibamentes anyagleadáshoz. További tanácsokat talál itt: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Grafikai szolgáltatásunk a rendelkezésére áll

Ha nincs lehetősége a molinó grafikai tervezésével foglalkozni, jelezze számunkra, hiszen tapasztalt szakembereink rendelkezésére állnak. Munkatársaink a molinó feliratát, vagy vizuális terveit gyorsan és hatékonyan elkészítik az Ön számára. Kérjük, az ajánlatkérő felület kitöltése során tüntesse fel, ha szeretné igénybe venni grafikusaink munkáját.

Molinópraktikák: tervezés, kihelyezés

A molinótervezéskor érdemes figyelembe venni, hogy bár nagy felületről van szó, de nézői azt valószínűleg nagyobb távolságról szemlélik majd. Így a molinókészítés során a rendelkezésre álló területet nem érdemes telezsúfolni információval, inkább nagyobb feliratok és jellemző, kulcs vizuális elemek elhelyezése javasolt. Anyagának köszönhetően a molinó kültéri élettartama több évre is tehető, ez azonban jelentős mértékben függ a kihelyezéstől. Tényezők, melyek befolyásolják az élettartamot:

  • Kihelyezés helye – Lényeges, hogy mennyi UV sugárzás éri a ponyvát.
  • Kihelyezés módja – Fontos a megfelelő kifeszítés a környezeti és fizikai behatások elkerülése végett, ezért célszerű a kihelyezést is tapasztalt munkatársra, szakemberre bízni.

Rendelés és Ajánlatkérés – Percek alatt!

A molinórendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű. Kérje árajánlatunkat online felületünkön a molinó kiválasztott paramétereinek megadásával, amelyek meghatározásában igény esetén munkatársunk készséggel segít Önnek.

Ha kérdése, vagy egyedi igénye van, keresse kollégánkat:

Hudák Ádám
Telefon: +36 20 236 7217
Email: adam.hudak@cewe.hu

Az árajánlat elfogadása után a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is molinóját!

Átvétel: szállítási és fizetési módok

Elkészült katalógusait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön előzetesen, banki átutalással kiegyenlíti nyomdai számláját, akkor megrendelését – értékhatártól függetlenül – ingyenesen házhoz szállítjuk! Lehetősége van még a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat: Szállítási és fizetési módok