Papír és műanyag alapú matrica a CEWE Nyomdánál

Kérjen matrica árajánlatot bátran!

Matrica készítés Budapesten – Cewe Nyomda

Matrica nyomtatás

Típus:

  • papír alapú matrica - fényes felület
  • műanyag alapú matrica - matt felület
Alkalmazás:
  • beltéri felhasználás
Nyomtatás:
  • színes
  • fekete-fehér

 

  • Matrica

Lehet Ön profi nyomdai megrendelő, vagy ha úgy könnyebb, csak mondja el igényeit, mi pedig gyorsan és gördülékenyen elkészítjük matricáit!

CEWE Nyomda – matrica minden alkalomra

A matricák alkalmazási lehetőségei rendkívül széleskörűek: az irodai felhasználástól kezdve a dekorációs feladatokon át egészen a promóciós szóróajándékok területén szinte bárhol bevethetők. A CEWE Nyomda célja, hogy a matricák terén is megvalósítsa megrendelői elképzeléseit, miközben gyors és költséghatékony kivitelezéssel biztosítja a minőségi végeredményt.
Papír és műanyag alapú matrica készítés gyorsan

Matrica termékinformációk:


Típus: papír alapú – fényes felület vagy műanyag alapú polylaser – matt felület
Alkalmazás:
beltéri felhasználás
Nyomtatás: színes vagy fekete-fehér
Kötészet: vágás
Kötészet - opcionális: fóliázás, lakkozás
 
Matricák – négyzetestől az egyedi formákig

A budapesti CEWE Nyomda a német minőségi sztenderdek szerint színvonalat biztosítja. Matricáit igény szerint színes vagy fekete-fehér kivitelben, valamint fényes papír, vagy matt műanyag alapanyagra is el tudjuk készíteni már 2-3 munkanap alatt. Digitális ofszet technológiájú Indigo nyomdagépeinken gyorsan és egyszerűen kivitelezzük négyzetes, illetve téglalap alakú matricáit (minimum 4x4 cm-es méretben), de egyedi formaigényeit is meg tudjuk valósítani. A matricákat a kérésnek megfelelően fóliázva vagy lakkozva, és természetesen akár ívben, akár egyedileg felvágva is tudjuk szállítani. Ismerje meg részletesen kötészeti lehetőségeinket.

Zökkenőmentes nyomdai anyagleadás

Matricái megtervezése és nyomdai előkészítése előtt egyeztessen kollégáinkkal, hogy mely nyomdai technológiával készítjük el anyagait. Kérjük, a zökkenőmentesen anyagleadás érdekében tanulmányozza útmutatónkat, valamint figyelmébe ajánljuk nyomdászaink javaslatait is (Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz). A pontos paraméterek figyelembevétele megkönnyíti és gyorsabbá teszi munkánkat!

Forduljon bizalommal grafikusainkhoz!

Tapasztalt grafikusaink szívesen állnak rendelkezésére, amennyiben nincs ideje vagy lehetősége matricái megtervezésére. Nyomdai és grafikus szakembereink, munkatársaink egyeztetnek egymással, így biztos lehet benne, hogy szem előtt tartva a költséghatékonyságot a legideálisabb vizuális tervek születnek az Ön igényei alapján. Kérjük, az ajánlatkérő felület kitöltése során tüntesse fel, ha szeretné igénybe venni grafikusaink munkáját.

Matricaminták és javaslatok

A matricák funkciójukat és designjukat tekintve is nagyon sokfélék lehetnek, megtervezésük az egyszerű logó- vagy feliratelhelyezéstől kezdve a komplexebb grafikai megvalósításig terjedhet. A matricák grafikai kivitelezése előtt mindenképpen érdemes tájékozódni, hogy a megálmodott design milyen nyomdai technológiával és alapanyagra készíthető el. Ettől függ ugyanis, hogy milyen ívméretben ajánlott gondolkodni, de az sem elhanyagolható szempont, hogy a körülvágáshoz szükség van-e külön stancszerszámra, hiszen ez emeli a költségeket. A matricák megtervezésére is igaz az általános szabály: a kevesebb néha több! Azaz ne akarjunk kis felületeken túl sok információt elhelyezni, mert ez ronthatja a látványt, az olvashatóságot, vagyis végeredményben a hatékonyságot.

Rendelés és Ajánlatkérés – Percek alatt!

A matricarendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű. Kérje árajánlatunkat online felületünkön a matrica kiválasztott paramétereinek megadásával, amelyek meghatározásában igény esetén munkatársunk készséggel segít Önnek.

Ha kérdése, vagy egyedi igénye van, keresse kollégánkat:

Hudák Ádám
Telefon: +36 20 236 7217
Email: adam.hudak@cewe.hu

Az árajánlat elfogadása után a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is matricáit!

Átvétel: szállítási és fizetési módok

Elkészült matricáit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön előzetesen, banki átutalással kiegyenlíti nyomdai számláját, akkor megrendelését – értékhatártól függetlenül – ingyenesen házhoz szállítjuk! Lehetősége van még a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat: Szállítási és fizetési módok