Könyv készítés a CEWE Nyomdánál

Kérjen könyv árajánlatot bátran!

Könyv nyomtatás gyorsan – Cewe Nyomda

Könyv nyomtatás

Belív papír vastagság: 115-200 g/m2 matt/fényes műnyomó papír

Könyv típus:

  • kemény borítós
  • puha borítós
Kemény borító: 150 g/m2 matt / fényes műnyomó papír kartonra kasírozva

Puha borító: 300 g/m2 matt / fényes műnyomó papír

 

  • Könyv
Lehet Ön is profi nyomdai megrendelő, vagy ha úgy könnyebb, csak mondja el igényeit, mi pedig gyorsan és pontosan elkészítjük egyedi könyvét!

CEWE Nyomda – könyvnyomtatás nagy tapasztalattal

Tapasztalt szerzők, első kötetes kiadók, a partnereiket, ügyfeleiket albummal, szakácskönyvvel meglepő cégek és márkák, vagy akár évkönyvet készítő klubok egyaránt megtalálhatók a CEWE Nyomda „könyves” ügyfelei között. Nap mint nap tapasztaljuk, hogy a könyv ma is érték, amelynek legszebb megvalósításához a sokféle kivitelt lehetővé tévő technológia mellett a könyvnyomtatásban szerzett nagy rutinunk nyújt segítséget. Tekintse meg referenciáinkat és ossza meg velünk elképzeléseit könyvével kapcsolatban!
Keménytáblás és puhatáblás könyv készítés gyorsan

Könyv termékinformációk:


Belív papír vastagság: 115-200 g/m2 matt / fényes műnyomó papír
Kemény borító: 150 g/m2 matt / fényes műnyomó papír kartonra kasírozva
Puha borító: 300 g/m2 matt / fényes műnyomó papír
Maximális méret:
kiterített méret - A3 (420x297 mm); hajtott méret - A4 (210x297 mm)
Kötészet: vágás, ragasztás, keménytáblázás, borító fóliázás
Kötészet - opcionális: perszonalizálás, lakkozás
 
Könyvkészítés pontosan, szépen

Ahogy a könyvkészítés nagy odafigyelés kíván a szerzőtől, hiszen sok-sok oldalt kell megtöltenie érdekes és hasznos tartalommal, úgy precíz és összetett munkát igényel a nyomdától is: gondos nyomtatást és pontos kötészeti munkát. Mindezt a budapesti CEWE Nyomda modern német digitális ofszet nyomdagépei és felkészült munkatársai garantálják, így megrendelőink biztosan megvalósíthatják elképzeléseiket. Sőt, technológiánk lehetővé teszi, hogy költséghatékonyan gyártsunk kis példányszámban és perszonalizáltan is kiadványokat. Tetszőleges belív papírral, valamint puha és kemény borítóval – melyek fóliázhatók, illetve lakkozhatók – egyaránt rendelhetők a könyvek, fekvő, illetve álló A4, vagy annál kisebb bármely egyedi méretben. Ismerje meg kötészeti gépeinket és eljárásainkat.

Segítünk az anyagleadásban

Nyomtatás előtt az előkészített fájlokat természetesen ellenőrizzük, ám anyagleadási segédletünk a könyvek esetében is hasznos információkat tartalmaz. Emellett kérjük, hogy egyeztessen munkatársunkkal a pontos oldalszám megadása után a gerincvastagságot, valamint segítse munkánkat látványtervvel, makettal, forgatókönyvvel. További hasznos tanácsok: Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz

Grafikusaink készenlétben

Igény esetén szakképzett, gyakorlott grafikusaink is rendelkezés állnak a könyvek teljes megszerkesztést, illetve nyomdai előkészítését illetően. Ha szeretné ránk bízni a grafikai tervezést, azt az ajánlatkérő felület kitöltése során, kérjük, jelezze számunkra.

Könyvdesign: részletekben az egész

Tévedés azt hinni, hogy a könyvdesignt csak a kiadvány borítója határozza meg, bár kétségtelen, hogy ez az a kreatív felület, amellyel az olvasó először szembesül. Emellett azonban a belső oldalak tervezése, a betűtípusok megválasztása, és az apró díszítő, kiegészítő motívumok használata is sokat számít a könyv végső megítélésében, sőt, olvashatóságában! Napjainkban pedig egyre elterjedtebb a könyvek hagyományostól eltérő, kreatív, akár képregényszerű elemeket használó tördelése, amely új dimenziót ad a könyvtervezésnek.

Rendelés és Ajánlatkérés – Percek alatt!

A könyvrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű. Kérje árajánlatunkat online felületünkön a könyv kiválasztott paramétereinek megadásával, amelyek meghatározásában igény esetén munkatársunk készséggel segít Önnek.

Ha kérdése, vagy egyedi igénye van, keresse kollégánkat:

Hudák Ádám
Telefon: +36 20 236 7217
Email: adam.hudak@cewe.hu

Az árajánlat elfogadása után a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is könyvét!

Átvétel: szállítási és fizetési módok

Elkészült könyveit átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön előzetesen, banki átutalással kiegyenlíti nyomdai számláját, akkor megrendelését – értékhatártól függetlenül – ingyenesen házhoz szállítjuk! Lehetősége van még a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat: Szállítási és fizetési módok