Katalógus készítés a CEWE Nyomdánál

Kérjen katalógus árajánlatot bátran!

Katalógus nyomtatás Budapesten – Cewe Nyomda

Katalógus nyomtatás

Belív papír vastagság: 115-200 g/m2 matt/fényes műnyomó papír
Katalógus típus:

  • kemény borítós
  • puha borítós
  • irkatűzött
Kemény borító: 150 g/m2 matt / fényes műnyomó papír kartonra kasírozva Puha borító: 300 g/m2 matt / fényes műnyomó papír

 

  • Katalógus
Lehet Ön is profi nyomdai megrendelő, vagy ha úgy könnyebb, csak mondja el igényeit, mi pedig gyorsan és precízen elkészítjük katalógusát!

CEWE Nyomda – katalógusból a legjobbat

Nem véletlen, hogy a legnagyobb márkák rendszeresen postázzák katalógusaikat fogyasztóiknak, partnereiknek, ügyfeleiknek, hiszen ezek a nyomdatermékek még mindig a legszívesebben forgatott promóciós anyagok közé tartoznak. A vásárlók szívesen veszik kézbe a szép kivitelű termékajánlókat, lapozgatják az elegáns, kreatív katalógusokat, melyeket hosszabb ideig is megőriznek, és szükség esetén újra elővesznek. A CEWE Nyomda a katalógustípusok széles skáláját biztosítja, melyeket a minőségi, pontos nyomatok tesznek még vonzóbbá. Tekintse meg referenciáinkat!
Katalógus készítés gyorsan

Katalógus termékinformációk:


Belív papír vastagság: 115-200 g/m2 matt / fényes műnyomó papír
Oldalszám: irkatűzés esetében max. 52 oldal, nagyobb terjedelem esetén ragasztókötést alkalmazunk
Maximális méret:
kiterített méret - A3 (420x297 mm); hajtott méret - A4 (210x297 mm)
Kötészet: vágás, irkatűzés, ragasztás, keménytáblázás, borító fóliázás
Kötészet - opcionális: perszonalizálás, lakkozás
 
Kiváló katalógus minőség, precíz kivitelezés

A katalógus nyomtatás rendkívül gyorsan kivitelezhető a CEWE Nyomdánál, hiszen ofszet digitális technológiánknak köszönhetően a nyomdakész anyag egyből a nyomógépbe kerül, így időt spórolunk megrendelőink részére. A késztermék tökéletességéhez a kitűnő nyomtatási minőség mellett elengedhetetlen a precíz kötészeti eljárás, melyet többéves tapasztalatunk garantál minden megrendelés esetében. A katalógusok terjedelemtől, és a választott boritótípustól függően lehetnek füzetes, vagy gerinces kivitelűek. Legyen szó akár egyediesített, akár kis példányszámú katalóguskészítésről, budapesti nyomdánk költséghatékony szolgáltatást nyújt, kiváló minőségben.

Anyagleadás könnyen!

Tervezze meg a katalógust saját elképzelése szerint, a nyomdakész anyag feldolgozását pedig bízza a CEWE Nyomdára! Leadás előtt tekintse meg részletes útmutatónkat és javaslatainkat (Top 10 tanács nyomdai anyagleadáshoz) a zökkenőmentes munkafolyamat érdekében!

Kreatív grafikus szolgáltatás

Tapasztalt munkatársaink szívesen megtervezik katalógusát, amennyiben arra van szüksége. A grafikus szakemberek számos kreatív ötlettel és vizuális tervvel is ki tudjuk egészíteni elképzeléseit a tökéletes végeredmény érdekében. Kérjük, az ajánlatkérő felület kitöltése során tüntesse fel, ha szeretné igénybe venni grafikusaink munkáját.

Katalógus minták és javaslatok

Összeállítani egy katalógust aprólékos munka, mivel az oldalain számos terméket, szolgáltatást kell részletesen bemutatni. Fontos, hogy a katalógusba jó minőségű és nagy fotók kerüljenek, és a pontos adatokkal, fontos információkkal is kiegészített termékleírást strukturáltan, átláthatóan, akár táblázatosan helyezzük el. Vigyázzunk, hogy ne zsúfoljuk túl az oldalakat, a tervezés során pedig ikonok, tippek, útmutatók használatával segítsük az eligazodást. A lakkozott vagy fóliázott borító biztosítja, hogy a katalógus huzamosabb használat, többszöri elővétel után is tiszta, új hatást keltsen.

Rendelés és Ajánlatkérés – Percek alatt!

A katalógusrendelés a CEWE Nyomdánál gyors és egyszerű. Kérje árajánlatunkat online felületünkön a katalógus kiválasztott paramétereinek megadásával, amelyek meghatározásában igény esetén munkatársunk készséggel segít Önnek.

Ha kérdése, vagy egyedi igénye van, keresse kollégánkat:

Hudák Ádám
Telefon: +36 20 236 7217
Email: adam.hudak@cewe.hu

Az árajánlat elfogadása után a nyomdai előkészítés és esetleges korrigálás után már nyomtatjuk is katalógusát!

Átvétel: szállítási és fizetési módok

Elkészült katalógusait átveheti budapesti nyomdánkban, vagy a GLS Futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk a kért címre. Figyelem: ha Ön előzetesen, banki átutalással kiegyenlíti nyomdai számláját, akkor megrendelését – értékhatártól függetlenül – ingyenesen házhoz szállítjuk! Lehetősége van még a helyszínen készpénzzel, vagy a GLS futárszolgálatnál utánvéttel történő fizetésre is. Az átvételi, szállítási és fizetési módok részleteiről itt tájékozódhat: Szállítási és fizetési módok