Kötészeti eljárárások a CEWE Nyomdánál

Kérjen árajánlatot bátran!

Kötészeti eljárások Budapesten - Cewe Nyomda

Kötészet

A kiváló nyomtatási minőség mellett különösen fontos a precíz kötészeti munkafolyamat, melynek eredménye a nyomdai késztermék.

Többéves szakmai tapasztalatunk és lojalitásunk minden egyes megrendelés felé garantálja Önnek, hogy elégedett legyen a kézhez kapott megrendeléssel.

 

Kötészeti eljárások

Biegelés

Nyomdai megrendelés esetében a nyomtatás mellett a kötészeti eljárásnak is fontos szerepe van. Vállaljuk a vastagabb papírok biegelését is.

Fóliázás

A fóliázott nyomtatott papír erősebbé, ellenállóbbá válik, a fólia pedig meggátolja a festék kopását. Matt vagy fényes változatban, igény szerint!

Irkatűzés

A rövidebb terjedelmű kiadványok esetében az irkatűzés technika javasolt, tehát a belíveket a gerinc mentén elhelyezett kapcsok fogják össze.

Pur ragasztókötés

A technológia biztosítja a stabil, erős gerincet könyveink esetében, így a nagy igénybevétel esetében sem romlik a minőség.

Keménytábla készítés

Az eljárás komoly nyomdai szakértelmet igényel. Biztosítjuk megrendelőink részére a kifogástalan minőséget a keménytábla készítés során.

Hajtogatás

Az ívek nyomtatását követően kezdődik a végtermék elkészítése: igény esetén az ajánlatban meghatározott méretre hajtogatjuk az íveket.

Spirálozás

A spirálozás igen népszerű kötészeti mód, hiszen egyszerűen és gyorsan kivitelezhető. Válassza a műanyag spirálozást, saját igénye szerint!

Vágás

A precíz vágáshoz profi gépek szükségesek. Az íveket a megrendelésben meghatározott méret szerint gyorsan és precízen vágjuk meg!

Lyukasztás

A teljes körű nyomdai szolgáltatás érdekében a spirálkötésre kész kinyomtatott ívek esetében természetesen a lyukasztást is elvégezzük.

Lakkozás

A lakkozás az egyik legnépszerűbb eljárás felületkezelés tekintetében, hiszen igényes és attraktív megjelenést biztosít a nyomatoknak.

Sorszám - vonalkód

Egyes termékek –rajtszám, bérlet, utalvány, stb. – funkciójukból adódóan a nyomtatás után megkövetelik a sorszám/vonalkód alkalmazását.